ΔΕΣ: ημερολόγιο με... παπάδες που «κολάζουν»!

Κάθε μήνα και ένας σέξι γυμνός... αλληλούια!!!

Κύριε ελέησον! Κορμιά που δεν θα περίμενες ποτέ να δεις κάτω από ράσα αποκαλύπτονται στο «Ορθόδοξο Ημερολόγιο» του 2014!

calendar.jpg

Mε θέμα τους γάμους ομοφυλοφίλων, το ημερολόγιο για τον χρόνο που μας έρχεται φιλοξενεί σέξι πόζες που «κολάζουν» και... διχάζουν.

calendar2.jpg

Ακόμα και στην περσινή του έκδοση, η οποία ήταν πιο «μαζεμένη», το «Ορθόδοξο Ημερολόγιο» προκάλεσε σάλο κι ας μην πρωταγωνιστούν σε αυτό ιερωμένοι, αλλά σέξι αγόρια τα oποία φωτογραφήθηκαν με εκκλησιαστικές αναφορές, όπως για παράδειγμα σε στάση προσευχής, με θυμιατό ή να μαγειρεύουν και να καθαρίζουν για κληρικούς. Μάλιστα, όπως αναφέρουν οι εκδότες, σκοπός του ημερολογίου είναι να επικρίνει την στάση της Ορθόδοξης Εκκλησίας απέναντι σε υποθέσεις διαφθοράς, συγκαλύψεις gay σκανδάλων και ομοφοβία.

calendar4.jpg

Με 16,99 ευρώ, πάντως, μπορείς να βάλεις την «ευλογία» σε όποιον τοίχο του σπιτιού σου θες και να... σταυροκοπιέσαι κάθε φορά που θα βλέπεις την ημερομηνία!

calendar5.jpg

calendar6.jpg

calendar7.jpg

calendar8.jpg

calendar9.jpg

calendar11.jpg

calendar10.jpg

calendar12.jpg

calendar13.jpg

calendar1.jpg

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top