«Βόμβα»: χωρίζει λόγω 23χρονης ο Will Smith;

Δες την «πικάντικη» πόζα τους – χωρίς βέρα η γυναίκα του!

«Βόμβα»: χωρίζει λόγω 23χρονης ο Will Smith;

Πρώτη ανάρτηση: 09/11/2013, 00:22

Ο κακός χαμός γίνεται στο Hollywood με τον Will Smith, καθώς φήμες θέλουν τον διάσημο ηθοποιό να είναι σε διάσταση καθώς απάτησε την σύζυγό του με... 23χρονη συνάδελφό του!

Από τις αρχές Οκτωβρίου «βουίζει» ο τόπος ότι ο 45χρονος σταρ χωρίζει και, τώρα, φωτογραφίες ρίχνουν λάδι στη φωτιά. Βλέπεις, μεταξύ άλλων, ο ηθοποιός απαθανατίστηκε ημίγυμνος πίσω από την νεαρή συνάδελφό του, Margot Robbie, η οποία είχε σηκώσει την μπλούζα της!

will_margot1.jpg

Φιλικό πρόσωπο του ηθοποιού δήλωσε πως επρόκειτο για πλάκα η οποία έγινε στο πάρτι που έκανε η παραγωγή της νέας του ταινίας, ενώ, μέσω Twitter, η φερόμενη ως πέτρα του σκανδάλου έδωσε τη δική της απάντηση: «δεν υπάρχει καμία δόση αλήθειας σε αυτές τις γελοίες φήμες», έγραψε η Robbie.

Κι ενώ οι «πικάντικες» φωτό του Will Smith και της 23χρονης κάνουν τον γύρο του κόσμου, η σύζυγος του ηθοποιού, Jada Pinkett, παραμένει... άφαντη! Το ανδρόγυνο έχει να εμφανιστεί μαζί από τον Αύγουστο, ενώ η Jada φωτογραφήθηκε την Δευτέρα που μας πέρασε, σε κοσμικό event, με ανανεωμένη κουπ και ό,τι δαχτυλίδι μπορείς να φανταστείς, αλλά... χωρίς την βέρα της!

jada-pinkett-no-ring.jpg

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top