Χώρισε για χάρη του Ουγγαρέζου η Άννα Πρέλεβιτς;

Τι απαντά ο παρουσιαστής στις φήμες που τους θέλουν ζευγάρι

Χώρισε για χάρη του Ουγγαρέζου η Άννα Πρέλεβιτς;

Για τα μάτια του Δημήτρη Ουγγαρέζου φαίνεται πως χώρισε έπειτα από έξι χρόνια σχέσης η Άννα Πρέλεβιτς, την οποία οι φήμες την θέλουν ζευγάρι με τον παρουσιαστή! Ο ίδιος, πάντως, έριξε ακόμα περισσότερο λά��ι στη φωτιά, καθώς δεν διέψευσε όσα γράφονται!

Όπως έχει ήδη γράψει το star.gr, η πρώην Σταρ Ελλάς - παρουσιάστρια και ο μπασκετμπολίστας Δημήτρης Χαριτόπουλος αποφάσισαν να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους τον Αύγουστο που μας πέρασε και, μάλιστα, κατά τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Περίπου ένα μήνα μετά, η Άννα εμφανίστηκε σε video clip μαζί με τον Δημήτρη και αυτή φαίνεται πως ήταν η αφορμή για να έρθουν πιο κοντά! Όπως αναφέρει το περιοδικό «YOU», από τότε οι δυό τους είναι το νέο ζευγάρι της showbiz, κάτι που ο παρουσιαστής, ούτε επιβεβαίωσε, ούτε διέψευσε, όταν ο Πέτρος Κωστόπουλος τον ρώτησε ευθέως!

«Ούτε το διαψεύδω, ούτε το επιβεβαιώνω!», είπε ο on air ο νεαρός παρουσιαστής και, επισημαίνοντας ότι εδώ και περίπου τρία χρόνια δεν μιλά για τα προσωπικά του, κατέληξε: «σας είπα, δεν μιλάω γι’ αυτό»!

Δείτε την αντίδραση του Ουγγαρέζου στο δημοσίευμα για την σχέση του με την Πρέλεβιτς

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top