Χολίδης για Νομικού: «μπορεί να βρεις την ιδανική, αλλά να μη σου ταιριάζει»

Τι λέει για την προσωπική του ζωή μετά τον χωρισμό τους;

Χολίδης για Νομικού: «μπορεί να βρεις την ιδανική, αλλά να μη σου ταιριάζει»

Μπορεί ο χωρισμός τους να έγινε «αναίμακτα», μία ατάκα, όμως, του Χρήστου Χολίδη μπορεί άνετα να θεωρηθεί «μήνυμα» για την Δούκισσα Νομικού: «μπορεί να βρεις την ιδανική, αλλά να μη σου ταιριάζει», λέει ο τραγουδιστής και μιλά για την προσωπική του ζωή μετά το φινάλε της σχέσης τους.

«Δεν ξέρω αν υπάρχει ιδανική σχέση! Δεν νομίζω ότι υπάρχουν ιδανικοί άνθρωποι, αλλά ακόμα και αν τον βρεις, μπορεί να μη σου ταιριάζει ή να μη σε ιντριγκάρει. Ο καθένας από εμάς είναι διαφορετικός. Για μένα αυτό έχει την ομορφιά του. Κι από όσο ξέρω όλες οι σχέσεις χρειάζονται υπομονή», δηώνει ο Χρήστος.

xolidis1.jpg

Στην ηλικία των 34άρων, ο τραγουδιστής δεν βιάζεται να βάλει την «κουλούρα»: «νομίζω ότι, αν παντρευτώ ποτέ, θα το κάνω, γιατί μία μέρα θα ξυπνήσω και θα πω “αυτό θέλω τώρα”… Το θέμα του γάμου είναι κάτι που, είτε θα σου βγάλει ο άνθρωπος που είναι μαζί σου, είτε οι συνθήκες που επικρατούν στη ζωή σου εκείνη τη δεδομένη στιγμή. Προς το παρόν δεν το έχω σκεφτεί, αλλά δεν είναι κάτι που θα καθόμουν να το υπολογίσω με χαρτί και μολύβι. Είμαι υπέρμαχος της άποψης που λέει “στη βράση κολλάει το σίδερο”».

«Είμαι καλά! Προχωρώ!», απαντά ο Χρήστος όταν τον ρωτούν πώς είναι τώρα η προσωπική του ζωή και προσθέτει πως έχει επικεντρωθεί στη δουλειά του, μιας και λίγες ημέρες θα βγάλει νέο single!

xolidis2.jpg

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top