Η Ιωάννα του Τόμας Πρωτόπαππα, απαντά σε όσους λένε πως βρήκε νέο σύντροφο!

Το ξέσπασμα της 20χρονης κοπέλας για τα όσα της καταλογίζουν (video)

Η Ιωάννα του Τόμας Πρωτόπαππα, απαντά σε όσους λένε πως βρήκε νέο σύντροφο!

Στα δημοσιεύματα και στα όσα γράφτηκαν στα social media ότι βρήκε νέο σύντροφο με τον οποίο γιόρτασε τα γενέθλια της, απάντησε η Ιωάννα Ζεμπερλίγκου.

Η σύντροφος του Τόμας Πρωτόπαπα ο οποίος έφυγε πριν πέντε μήνες από τη ζωή, ξέσπασε εναντίον όσων λένε πως ξανάφτιαξε τη ζωή της με ένα όμορφο παλικάρι που γνώρισε το καλοκαίρι.

  • Με μήνυμα που έστειλε στον δημοσιογράφο Σπύρο Σιγούρο, η Ιωάννα απαντά σε όλα, ξεσπά και εξηγεί:

«Συγγνώμη που δεν απαντώ, αλλά δεν θέλω να δίνω συνέχεια λαβή σε σχόλια. Ας πιστεύει ο καθένας ο,τι θέλει. Εγώ ξέρω. Όντως, γιόρτασα τα γενέθλια μου, αλλά δεν ήταν έτσι όπως γράφτηκε. Οι φίλοι μου, μου ετοίμασαν ένα δείπνο-έκπληξη. Ήταν ελάχιστοι. Ανάμεσα τους και φίλοι του Τομ».

  • Όσο για το νεαρό άνδρα που που φημολογείται πως γιόρτασαν μαζί τα γενέθλια της, λέει:

«Υπάρχουν κάτι στιγμές, που είναι πολύ δύσκολες και κάποιες άλλες, που πρέπει να σκεφτόμαστε και αισιόδοξα. Το παιδί που αναφέρουν τα social media, δεν είναι κανένας νέος έρωτας, αλλά πολύ καλός μου φίλος. Η φωτογραφία που τον έχουν δεν είναι από το εστιατόριο, αλλά από την Καλαμάτα, όπου μένω λόγω σπουδών. Εκ των πραγμάτων συνεχίζω τη ζωή μου, αλλά όχι έτσι όπως νομίζουν οι άλλοι. Άνθρωποι και καταστάσεις, μένουν για πάντα χαραγμένοι».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top