Λ. Γαβαλάς: «Ζω με 800 – 1000 ευρώ»

«Για μένα ο έρωτας δεν έχει φύλο»

Λ. Γαβαλάς: «Ζω με 800 – 1000 ευρώ»

Σε άθλια οικονομική κατάσταση είναι όπως παραδέχθηκε ο Λάκης Γαβαλάς μετά τις περιπέτειες που είχε με τις οφειλές του και την φυλάκισή του.

«Τα οικονομικά μου είναι χάλια. Ζω με 800 – 1.000 ευρώ. Δεν έτρωγα ποτέ τα χαβιάρια που έλεγαν και η διασκέδασή μου δεν ήταν τόσο δαπανηρή. Ένα μπουκάλι κάνει 120 ευρώ. Όταν είστε πέντε έξι άτομα τα μοιράζεστε. Ήμουν το βελούδο και μου συμπεριφέρθηκαν σαν τσόχα, αλλά το βελούδο δεν χάνει το πέλο του. Εγώ ήμουν ένα μηχάνημα και μακάρι να ξαναγίνω για να παράγω», είπε ο επιχειρηματίας, που δεν το βάζει κάτω και προσπαθεί να ξαναστήσει την αυτ��κρατορία του.

Ο Λάκης Γαβαλάς μίλησε όμως και για την προσωπική του ζωή, αποκαλύπτοντας με έντονη δόση χιούμορ ότι είναι ερωτευμένος με τον floor manager του Dancing και της Ελένης, Γ. Ασιμηνάκη.

«Είμαι ερωτευμένος με ένα άτομο από το Dancing. Έρωτας δεν είναι να σου λέει σήκω και να σηκώνεσαι, να σου λέει κάτσε και να κάθεσαι, να σου μιλάει άσχημα από τη μία και από την άλλη να σου μιλάει γλυκά;», είπε γελώντας και ξεκαθαρίζοντας ότι κάνει πλάκα.

Πάντως για τον έρωτα έχει μια πολύ προχωρημένη άποψη.

«Εγώ είμαι ένα πακέτο ανθρώπου. Με έχει ερωτευτεί αγόρι όσο θα ήθελα να με ερωτευτεί ένα άλλο φύλο και με έχει απαρνηθεί γυναίκα, όσο θα ήθελα να αγαπάω έναν άνδρα. Δεν έχω κάτι να διευκρινίσω, αυτό είναι το πακέτο μου. Αγαπάω τους ανθρώπους. Ερωτικά μπορεί να έχω δει έναν άνδρα που δε θέλω όμως να είμαι στο κρεβάτι μαζί του και το ίδιο και με μία γυναίκα. Να έχω πάει μαζί της μόνο και μόνο για τεχνικούς λόγους. Στη ζωή μου όλα είναι θεατρικά, ακόμα και το ερωτικό θέμα και δεν ξέρω πώς θα μου βγει. Δεν αφήνω τον εαυτό μου να μπει σε κλισέ. Ο έρωτας για μένα δεν έχει φύλο, έχει “φίλο” με γιώτα και όμικρον», είπε.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top