Κοκκίνου για Μπόγρη: «Μου μείωσε πολλές ανασφάλειες που είχα και μου ανέβασε την αυτοπεποίθηση»

«Είναι πολύ πιο ώριμος από πολλούς συνομήλικους μου» (video)

Κοκκίνου για Μπόγρη: «Μου μείωσε πολλές ανασφάλειες που είχα και μου ανέβασε την αυτοπεποίθηση»

Για τη σχέση της με το Γιώργο Μπόγρη μίλησε η Έλλη Κοκκίνου. Η τραγουδίστρια είναι τρία χρόνια μαζί με τον νεαεό μπασκετμπολίστα και ο έρωτας τους… καλά κρατεί!

  • «ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΟΣΟ»:

«Είμαστε με το Γιώργο μαζί τρία χρόνια τώρα. Δεν είμαστε πιο χαλαρά. Το ίδιο είμαστε. Δεν περίμενα να κρατήσει τόσο. Ποτέ βέβαια δεν ξεκινάω κάτι για την πλάκα μου. Τελικά όμως, ποτέ μη λες ποτέ, γιατί τα πράγματα και οι άνθρωποι σε διαψεύδουν. Ανατρέπουν πολλά πιστεύω σου».

  • «ΜΕ ΚΕΡΔΙΣΕ ΣΑΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ»:

«Ο Γιώργος με έχει κερδίσει σαν χαρακτήρας. Είναι πιο ώριμος κι από συνομήλικους μου σε πάρα πολλά πράγματα. Μου έχει εξαφανίσει και μου έχει μειώσει πολλές ανασφάλειες που είχα. Μου έχει ανεβάσει πολύ την αυτοπεποίθηση».

  • «ΔΕΝ ΕΠΙΔΙΩΚΩ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΓΙΟ ΜΟΥ»:

«Τον Γιώργο ο γιος μου, τον ξέρει φιλικά. Είναι σπάνιες οι φορές που έχουμε βρεθεί και οι τρεις μαζί. Δεν το επιδιώκω εγώ. Έτσι θεωρώ πως είναι σωστό. Υπάρχουν συγκεκριμένα πράγματα που μπορεί να δεχτεί κάθε ηλικία».

  • «ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΞΑΠΑΝΑΝΤΡΕΥΟΜΑΙ-ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΓΙΑ ΑΛΛΟ ΠΑΙΔΙ»:

«Χλωμό το βλέπω να ξαναπαντρευτώ. Δεν νομίζω. Βέβαια ποτέ μη λες ποτέ. Είμαι 43 χρονών, και δεν θέλω δεύτερο παιδί τώρα. Δεν έχω το κουράγιο. Δεν μπορώ. Και μόνο που το σκέφτομαι, μου φαίνεται βουνό αυτή τη στιγμή. Έχω κουραστεί πολύ».

  • «ΖΗΛΕΥΟΥΜΕ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ»:

«Έχουμε ζήλιες μεταξύ μας. Λογικό είναι ο Γιώργος ν΄αρέσει σε κάποιες γυναίκες. Ζηλεύω αλλά δεν θα κάνω υπερβολές!»

  • «ΑΝ ΓΙΝΕΙ Η ΚΟΥΤΣΟΥΚΕΛΑ ΕΓΙΝΕ»:

«Τώρα αν είναι να γίνει η κουτσουκέλα, θα γίνει. Τι να κάνουμε. Και κοντά να ήτανε, πάλι δεν θα ήξερα τι κάνει. Όπως κι εκείνος δεν θα ήξερε τι κάνω εγώ».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top