Πάνος Κιάμος: «Έκλαψα πολλές βραδιές, ήθελα να τα παρατήσω»

Οι συγκινητικές αναμνήσεις του τραγουδιστή

Πάνος Κιάμος: «Έκλαψα πολλές βραδιές, ήθελα να τα παρατήσω»

​Μια συνέντευξη καρδιάς έδωσε ο Πάνος Κιάμος και μίλησε για τις συγκινητικές στιγμές που πέρασε στα πρώτα του βήματα στο τραγούδι.

«Έχω ξεκινήσει από χαμηλά, έχω νιώσει την απόρριψη και πίστεψέ με ξέρω πια πως κανείς δεν είχε κάτι προσωπικό μαζί μου. Έπρεπε να δουλέψω σε όλα τα επίπεδα για να κάνω κάποιους ανθρώπους του χώρου που δεν με βλέπανε με καλό μάτι και ίσως και καλά να κάνανε, γιατί πίστευαν ότι δεν θα είχα διάρκεια, να τους κάνω να πιστέψουν σε μένα. Το παν είναι η δουλειά» εξομολογήθηκε ο τραγουδιστής.

Ο Κιάμος θυμάται τις εποχές που ο πατέρας του ήταν δίπλα του και τον άκουγε μαζί με τρεις παρέες να τραγουδά. «Αυτές τις εποχές δεν μπορείς να τις ξεχάσεις. Πέρασα αρκετές βραδιές που έκλαιγα, που ήθελα να τα παρατήσω, βραδιές πόνου. Έχω ζήσει όμως και εποχές που τραγουδούσα για 2.500 κόσμο κάθε βράδυ».

Και προσθέτει: «Λένε “διασκεδαστής ο Κιάμος”, πάνε μόνο για να χορέψουν στον Κιάμο ενώ δεν είναι έτσι. Ο Πάνος όταν βγαίνει να τραγουδήσει, το κάνει για να τιμήσει τον κόσμο που είναι εκεί. Αν ήθελε να τραγουδήσει για τον εαυτό του, μπορούσε να κάτσει σπίτι του και να τραγουδάει 200 ώρες στο μπάνιο του».

Τέλος, για τις απολαβές των καλλιτεχνών υποστηρίζει: «Το γεγονός ότι ζούσαμε όλοι σε μια φούσκα δεν αμφισβητείται. Οι αμοιβές μας ήταν πολύ μεγαλύτ��ρες , οι μέρες των εμφανίσεών μας ήταν πολύ περισσότερες. Αυτά και τα δυο μειώθηκαν. Για τις μέρες δεν συμφωνώ. Εγώ αγαπάω το τραγούδι. Αν μου έλεγαν "θα παίρνεις τα ίδια χρήματα και το μαγαζί θα είναι πέντε μέρες ανοιχτό" θα το σκεφτόμουν πολύ σοβαρά. Εμένα αυτό το πράγμα μου δίνει ζωή».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top