Η δήλωση του Πυρπασόπουλου θα ξενερώσει πολλούς… συναδέλφους του!!!

Ο γνωστός ηθοποιός τα λέει έξω από τα δόντια!

Η δήλωση του Πυρπασόπουλου θα ξενερώσει πολλούς… συναδέλφους του!!!

Ο αγαπημένος ηθοποιός της νεολαίας Γιώργος Πυρπασόπουλος, κατέβηκε για λίγο από το σανίδι του θεάτρου Αθηνών, έκανε ένα διάλλειμα από την παράσταση «Ο πουπουλένιος» στην οποία παίζει παρέα με τους Μαρκουλάκη,Κουρή και Παπασπηλιόποπουλο και μίλησε... στο ΤV Έθνος!

Σε ερώτηση για το τι προτιμά περισσότερο την tv ή το θέατρο, ο γνωστός ηθοποιός είπε: «Προτιμώ το θέατρο. Λίγες δουλειές ευχαριστιέσαι στην τηλεόραση, με καλές συνθήκες παραγωγής»

Ο Γιώργος Πυρπασόπουλος εξέφρασε την δυσανασχέτηση του για τις ελληνικές τηλεοπτικές παραγωγές, αφού όπως είπε «οι περισσότερες γίνονται στο πόδι»

«Θα ήθελα να κάνω τηλεόραση αν υπήρχαν σοβαρές παραγωγές που αντιμετωπίζουν σοβαρά αυτά που κάνουνε» πρόσθεσε ο αγαπημένος ηθοποιός, τονίζοντας πως για εκείνον «σοβαρές παραγωγές» ήταν το «Νησί» και το «10».

Υπάρχουν κι άλλες δουλειές που αξίζουν όπως τα «Υπέροχα Πλάσματα» κατέληξε ο κ.Πυρπασόπουλος . Για όσους δεν θυμούνται σε αυτήν την σειρά πρωταγωνιστούσε ο ίδιος! Είναι αυτό που λέμε… αν δεν παινέψεις το σπίτι σου!!

giorgos.jpg

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top