Πάνε για μωρό Αγγελική Ηλιάδη-Σάββας Γκέντσογλου; ΔΕΙΤΕ τι απαντά η τραγουδίστρια!

Τι λέει για τον νεαρό αγαπημένο της, και τι είναι αυτό που την «τράβηξε» σ΄εκείνον;

Πάνε για μωρό Αγγελική Ηλιάδη-Σάββας Γκέντσογλου; ΔΕΙΤΕ τι απαντά η τραγουδίστρια!

Στις φήμες που την θέλουν να βάζει μπρος για μωρό με τον Σάββα Γκέντσογλου, απάντησε η Αγγελική Ηλιάδη.

Όλα ξεκίνησαν, όταν ο νεαρός ποδοσφαιριστής ανέβασε στο Instagram μια φωτογραφία όπου κρατά ένα μωρό αγκαλιά, και τα σχόλια από κάτω έπεσαν βροχή, με μια follower του να του λέει πως του πάει, εκείνον να ρωτά «να βάλω μπροστά;» και την Αγγελική Ηλιάδη να προσθέτει πως «είμαστε σε καλό δρόμο!»

SAVVAS2.jpgSAVVAS1.jpg

  • Τι συμβαίνει στην πραγματικότητα;

Όπως είπε η Αγγελική Ηλιάδη, «έχω πει εδώ και καιρό πως θέλω να κάνω μωρό. Είμαι της οικογένειας. Έχω το Μπάμπη μου, κι έχω πει πως θα ήθελα να κάνω άλλο ένα μωρό αν με αξιώσει ο θεός.Δεν είναι η ώρα ακόμα όμως, γιατί αυτή την περίοδο έχω άλλες προτεραιότητες».

7650_SAVAS_GENTZOGLOY_AGELIKI_ILIADI_19062013.jpg

  • Στη συνέχεια, εξήγησε πως σημασία δεν έχει σε έναν άνδρα ούτε η ηλικία αλλά ούτε και η εξωτερική του εμφάνιση:

«Κοιτάω την ψυχή ενός ανθρώπου. Το χαρακτήρα, το πώς συμπεριφέρεται, τους τρόπους του, το να είναι ευγενικός, και γενικά να μου δείχνει ενδιαφέρον. Ανθρώπινο ενδιαφέρον πάνω απ΄όλα. Δεν παίζει ρόλο η εξωτερική εμφάνιση. Συνταγές στις ανθρώπινες σχέσεις δεν υπάρχουν. Είναι θέμα συνεννόησης, χημείας, και κατά πόσο έχεις κοινά στοιχεία με τον άλλον. Είναι σημαντικό για μένα ο άνθρωπος μου να με κάνει να γελάω και να περνάω καλά μαζί του. Να τον αισθάνομαι σαν φίλο μου».

  • Τέλος, απάντησε και σε ποιους ανθρώπους ρίχνει κόκκινη κάρτα:

«Κόκκινη κάρτα ρίχνω σε ανθρώπους που δεν μου κάνουν και δεν μου ταιριάζουν σαν χαρακτήρες. Μ΄αρέσει ο άλλος να είναι αυθεντικός και αληθινός και να μην προσπαθεί να δείξει κάτι που δεν είναι. Γιατί φαίνεται!»

ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.


Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top