Μάθετε τους λόγους που ο Charlie Hunnam «τα βρόντηξε» από τις «50 αποχρώσεις του γκρι!»

Γιατί είπε τελικά «ΟΧΙ» για το ρόλο του «Christian Grey»;

Μάθετε τους λόγους που ο Charlie Hunnam «τα βρόντηξε» από τις «50 αποχρώσεις του γκρι!»

Πριν μέρες, σας γράψαμε από το star.gr για την «βόμβα» που έριξε ο Charlie Hannam στο Hollywood, μιας και ενώ είχε ανακοινωθεί επίσημα πως θα υποδυθεί τον «Christian Grey» στις «50 Αποχρώσεις του Γκρι», εκείνος τα βρόντηξε όλα και παραιτήθηκε από την πολυαναμενόμενη ταινία.

spl630517_001.jpg
Αρχικά, ως βασικός λόγος της άρνησης, είχε ανακοινωθεί πως ήταν η έλλειψη χρόνου του 33χρονου ηθοποιού, ο οποίος δεν προλάβαινε να ετοιμαστεί καταλλήλως για τον δύσκολο και απαιτητικό ρόλο.

Λίγες μέρες μετά όμως, το φως της δημοσιότητας είδαν οι αληθινές αιτίες άρνησης του Charlie Hunnam.

spl630517_002.jpg

  • Ποιες ήταν αυτές; Σημειώστε!

Πρώτον, ο 33χρονος star απογοητεύτηκε από τη συνολική αμοιβή που θα έπαιρνε για τις «50 αποχρώσεις του γκρι», μιας και θα του έδιναν μόνο 92.000 ευρώ για τον πρωταγωνιστικό ρόλο, ποσό που για τα δεδομένα του Hollywood αλλά και για τις αναμενόμενες εισπράξεις της ταινίας, είναι ιδιαίτερα χαμηλό.

Ο δεύτερος λόγος σύμφωνα με το Hollywood Reporter, είναι ότι ο Hunnam δεν τα πήγαινε καθόλου καλά με τον σκηνοθέτη της ταινίας Sam Taylor Mendes, με τον οποίο καλά καλά δεν πρόλαβαν να συνεργαστούν και άρχισαν να σκοτώνονται εξαιτίας διαφωνιών που είχαν μεταξύ τους.

Το μόνο που μένει τώρα, είναι να δούμε ποιος θα τον αντικαταστήσει, μιας και πολλά είναι και πάλι, τα ονόματα που ακούγονται.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top