ΔΕΙΤΕ τι έγινε στην παρουσίαση του νέου δίσκου της Ν. Θεοδωρίδου

Ποιοι βρέθηκαν εκεί για να τιμήσουν την τραγουδίστρια

ΔΕΙΤΕ τι έγινε στην παρουσίαση του νέου δίσκου της Ν. Θεοδωρίδου

Το νέο της δίσκο, δια χειρός Αντώνη Βαρδή παρουσίασε την Τετάρτη το βράδυ η Νατάσα Θεοδωρίδου και φυσικά πήγαν να την τιμήσουν πολλοί της φίλοι.

natasa1.jpg
Πρώτη και καλύτερη η κουμπάρα της Ελένη Μενεγάκη, η οποία δεν θα μπορούσε να λείπει από τη μεγάλη μέρα της κολλητής της.

natasa5.jpgnatasa6.jpg



Εκεί και οι συνεργάτες της τη φετινή σεζόν, η Θωμαή Απέργη, ο Στέλιος Ρόκκος και ο Κώστας Μαρτάκης που ευχήθηκαν τα καλύτερα για το νέο της album.

natasa4.jpg

Η Νατάσα Θεοδωρίδου μίλησε για την αλλαγή που έκανε στα μαλλιά της, τονίζοντας ότι ήταν μια αλλαγή και ότι μπορεί και να την ξανακάνει, ενώ όταν ρωτήθηκε αν θα πήγαινε κριτής σε talent show είπε:

natasa2.jpg

«Δεν θα πήγαινα ποτέ. Δεν μου αρέσει να δίνω συμβουλές. Θεωρώ ότι για να δώσεις συμβουλές πρέπει να έχεις φτάσει στο ανώτατο επίπεδο. Άμα μου ζητηθεί η γνώμη μου μπορεί να την πω, αλλά δεν μου αρέσει να πως κάτι που θα πληγώσει τους άλλους. Δεν μπορώ να κοιμηθώ το βράδυ», είπε.

natasa3.jpg
Απών πάντως από την παρουσίαση του δ��σκου ήταν ο δημιουργός, Αντώνης Βαρδής που ακόμα αναρρώνει από τη σοβαρή περιπέτεια που πέρασε με την υγεία του.

natasa7.jpg

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top