Τάμτα: «Δεν πήρα αγάπη από τον πατέρα μου»

Το άγνωστο ατύχημα που παραλίγο να της στοιχίσει τη ζωή

Τάμτα: «Δεν πήρα αγάπη από τον πατέρα μου»

Αποκαλυπτική ήταν η Τάμτα για πτυχές της προσωπικής της ζωής που μέχρι σήμερα δεν είχε μιλήσει σχεδόν ποτέ. Όπως ας πούμε για τον πατέρα της, που όπως είπε δεν της έδωσε ποτέ αγάπη.

«Δεν έχω πολλά να πω για τον πατέρα μου. Ποτέ δεν είχαμε ιδιαίτερες σχέσεις. Όχι γιατί δεν υπήρξε επιθυμία από μέρους μου. Δεν πήρα αγάπη από τον πατέρα μου. Οι γονείς μου χώρισαν όταν ήμουν μωρό. Μετά έζησε σε άλλη πόλη, αρκετά μακριά και δεν είχαμε συχνή επικοινωνία. Δεν βλεπόμασταν όσο ζούσα στη Γεωργία. Φαντάσου τώρα που βρίσκομαι και σε άλλη χώρα. Φυσικά κάπου μέσα μου τον αγαπώ», είπε η τραγουδίστρια και εξομολογήθηκε ότι υπήρξαν στιγμές που τον χρειάστηκε, αλλά δεν ήταν δίπλα της.

tamta1.jpg
«Έχω μεγαλώσει χωρίς πατέρα. Υπήρξαν περιπτώσεις – σπάνιες – όπου είχα ανάγκη έναν πατέρα δίπλα μου. Και τώρα θα ήθελα. Αλλά θα ήθελα έναν πατέρα με όλη τη σημασία της λέξης. Όχι μόνο να μιλάω στο τηλέφωνο μαζί του. Θα ήθελα έναν μπαμπά που θα με στήριζε στον γάμο μου, στο χωρισμό μου, στη μετάβασή μου στην Ελλάδα, π��υ θα βρισκόταν στο πλευρό της μαμάς μου στην προσπάθειά της να μας μεγαλώσει σωστά», είπε.

Η Τάμτα μίλησε όμως και για τη μεγάλη περιπέτεια που πέρασε η οικογένειά της, μετά τη σύλληψη του αδελφού της για ληστεία.

«Δεν θέλω να το θυμάμαι. Δεν περιγράφονται τα συναισθήματα που μου προκαλεί αυτή η σκέψη. Σοκαρίστηκα πάρα πολύ. Εκτός από τη δική μου απογοήτευση στενοχωρήθηκα για τα συναισθήματα της μαμάς μου και της κόρης μου. Η μαμά μου έχει περάσει πολύ περισσότερα από ότι εγώ. Έχει μια συγκλονιστική ιστορία πίσω της. Το γεγονός αυτό ήταν μαχαίρι στην καρδιά της. Επίσης παλεύω με κάθε τρόπο να κάνω την κόρη μου περήφανη. Ανησυχούσα μήπως την αντιμετώπιζαν άσχημα ή δεχόταν αρνητικά σχόλια εξαιτίας του θείου της. Δεν ήθελα να εισπράξουν οι άλλοι τον αντίκτυπο των πράξεων του αδελφού μου», είπε.

tamta2.jpg

Η τραγουδίστρια όμως έκανε και μια super καυτή αποκάλυψη και για την ερωτική της ζωή.

«Υπήρξαν περίοδοι στη ζωή μου που δεν μου έκανε κλικ κανένας άνδρας. Κάποια στιγμή αναρωτήθηκα λοιπόν μήπως μου αρέσουν οι γυναίκες. Όχι. Ερωτικά δε θα μπορούσα να τις δω ποτέ. Σέβομαι και θαυμάζω τις όμορφες γυναίκες. Συνήθως το λέω και στις ίδιες ότι είναι όμορφες», είπε.

Τέλος αποκάλυψε και ένα σοβαρό ατύχημα που είχε με το αυτοκίνητό της και παραλίγο να της στοιχίσει τη ζωή.

tamta3.jpg

«Πριν από μερικά χρόνια, Χριστούγεννα, είχα ένα πολύ σοβαρό τροχαίο την ώρα που πήγαινα να τραγουδήσω. Το αμάξι έκανε τρεις τούμπες και καταστράφηκε ολοσχερώς. Όσοι είδαν το ατύχημα ήταν σίγουροι ότι ο οδηγός θα έχει σκοτωθεί. Με έβγαλαν από το παράθυρο του αυτοκινήτου. Δεν είχα ούτε γρατζουνιά στο σώμα μου. Πήγα στο μαγαζί και τραγούδησα κανονικά», είπε.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top