Βίκυ Καγιά: «δεν ήμασταν χαρούμενοι με τον Νίκο»

Τι τους οδήγησε στο διαζύγιο και πώς είναι σήμερα οι σχέσεις τους;

Βίκυ Καγιά: «δεν ήμασταν χαρούμενοι με τον Νίκο»

«Με τον Νίκο χωρίσαμε πολύ όμορφα, πολιτισμένα και με αξιοπρέπεια», λέει η Βίκυ Καγιά, αποκαλύπτοντας πως μετά από δύο χρόνια γάμου κατάλαβαν ότι δεν ταίριαζαν και δεν ήταν χαρούμενοι, αλλά και περιγράφοντας την ψυχολογική της κατάσταση μετά το διαζύγιο.

Επιβεβαιώνοντας πως το διαζύγιο με τον Νίκο Κριθαριώτη έχει βγει εδώ και μερικές ημέρες, το μοντέλο αναφέρεται στα αίτια που τους οδήγησαν στον χωρισμό: «αποφασίσαμε να αλλάξουμε τη ζωή μας για τους δικούς μας λόγους. Δεν έγινε κάτι εξωτικό ή εξωπραγματικό. Ανακαλύψαμε ότι δεν ταιριάζουμε, είμαστε πολύ διαφορετικοί άνθρωποι, δεν μπορούμε να λειτουργήσουμε σαν ομάδα... Δεν υπάρχει κάτι άλλο να πω. Δεν μπορούσαμε να είμαστε μαζί γιατί δεν ήμασταν χαρούμενοι».

kagia1.jpgkagia3.jpg

«Δεν έχει σημασία το πότε έγινε, τι και πως. Επιλέξαμε να κλείσει ο κύκλος της κοινής μας ζωής. Το πού και πότε, δεν νομίζω ότι αφορά τώρα που έχει βγει και το διαζύγιο», συνεχίζει η Βίκυ Καγιά, τονίζοντας πως ένας χωρισμός είναι πάντα επώδυνος, αλλά και πως εκείνη και ο Νίκος Κριθαριώτης δεν είναι ούτε οι πρώτοι, ούτε οι τελευταίοι που χωρίζουν.

Το μοντέλο παραδέχεται ότι στεναχωρήθηκε, ωστόσο, πλέον δηλώνει «μια χαρά, ήρεμη και πολύ συνειδητοποιημένη για ό,τι έχει συμβεί» και τονίζει πως το διάστημα που ήθελε να μείνει μόνη και να απομονωθεί πέρασε και τελείωσε.

«Φυσικά και έχουμε επαφή με τον Νίκο! Γιατί όχι; Δεν έχουμε τίποτα να χωρίσουμε... Κάποια στιγμή θα γίνουμε και φίλοι», λέει το μοντέλο όταν το ρωτούν για την σχέση που έχει τώρα με τον πρώην σύζυγο, ενώ χαρακτηρίζει «μακρινό» το ενδεχόμενο δεύτερου γάμου και δεν κρύβει την επιθυμία να αποκτήσει παιδί.

kagia2.jpgkagia4.jpg

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top