Κόντρα καλλιτεχνών για τη Χρυσή Αυγή

Μετά τη δήλωση του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα

Κόντρα καλλιτεχνών για τη Χρυσή Αυγή

​Μία δήλωση του τραγουδιστή Λαυρέντη Μαχαιρίτσα για την Χρυσή Αυγή στάθηκε αφορμή για να ανοίξουν νέες συζητήσεις στον καλλιτεχνικό χώρο, τόσο από συναδέλφους του, όσο και από ηθοποιούς.

Όπως σας γράψαμε, ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας υποστήριξε: «Δεν μπορεί να πάει κανείς φυλακή επειδή έχει στο σπίτι του φωτογραφία του Χίτλερ. Αποκλείεται, αυτό δεν γίνεται. Μ' αυτή τη λογική μπορεί να πάς φυλακή αν έχεις τα άπαντα του Στάλιν. Αποκλείεται αυτό, πρέπει να βρεθούν άλλα πράγματα για να πας φυλακή. Μεγάλοι άνθρωποι είμαστε, εκλογές γίνονται συνέχεια, κανένας δεν έχει βγει με πραξικόπημα. Στις προηγούμενες εκλογές, δεν μπήκαν με τα πολυβόλα. Κάποιοι τους ψήφισαν και βγήκαν».

Αντιδράσεις καλλιτεχνών

Θηρίο: «Όντως δεν πάς φυλακή λόγω φωτογραφίας αν έχεις στο δωμάτιό σου τον Χίτλερ.. Συνελήφθησαν από ό,τι κρίνει ο εισαγγελέας ως εγκληματική οργάνωση. Δεν συνελήφθη κανείς λόγω φωτογραφιών, οι φωτογραφίες βρέθηκαν αφού είχαν συλληφθεί. Εδώ συζητάμε αν έχουν διατελέσει φόνους , βιαιοπραγίες κλπ, δεν συζητάμε αν πιστεύουν στο Χίτλερ ή όχι, αυτά τα ξέραμε».

Βισκαδουράκης: «Πολύ αξία τους δώσαμε, είναι τραμπούκοι, είναι φασαριόζοι. Συμφωνώ πολύ μαζί του και πρέπει να τελειώνει το σίριαλ που λέγεται ΧΑ. Δεν είναι για να ασχολούμαστε, στο κενό, στο άδειο και στον τραμπουκισμό, είναι λάθος να δίνουμε αξία».

Θάλεια Ματίκα: «Έχω μείνει άφωνη, εγώ όταν ξεκίνησε αυτό το κόμμα να παίρνει δημοσιότητα το είχα πάρει για αστείο, θεωρούσα ότι αυτοί οι άνθρωποι που δεν μπορούν να αρθρώσουν λόγο δεν μπορούν να προκαλέσουν τέτοια πράγματα , τους 'έβλεπα λίγο σαν ανέκδοτο, έχω σοκαριστεί».

Άγγελος Αντωνόπουλος: «Έχει πληγωθεί η ψυχή μου... λυπάμαι για την κατάσταση που βρεθήκαμε με τέτοια ερεθίσματα, απογοήτευση είναι. Δεν νομίζω ότι μπορεί κανείς να αντιμετωπίσει το θέμα τόσο σύντομα».

Ντίνος Καρύδης: «Νομίζω ότι δεν έχω ξυπνήσει και βλέπω εφιάλτες, δεν μπορώ να το πιστέψω, θυμώνω πάρα πολύ».

Μάριος Αθανασίου: «Το ζουμί είναι αλλού ότι έχουμε ανθρώπους που σκοτώνουν, έχουμε βάλει μια συμμορία στην Βουλή και τώρα προσπαθούμε να βγούμε από έξω. Είναι δική μας ευθύνη. Και όλοι καθόμαστε και απορούμε, εμείς το κάναμε».

Ισαβέλλα Βλασιάδου: «Για μένα το θέμα της ΧΑ....είναι ανεξήγητο, από την αρχή ήταν φανερό ότι αυτοί οι άνθρωποι έχουν αυτές τις ακραίες θέσεις, αγαπούν την βία κλπ και δεν ήταν κάτι τόσο κρυφό ώστε όλοι να πέφτουν από τα σύννεφα ξαφνικά. Απλά τώρα φανερώθηκε με έναν πολύ δραματικό τρόπο».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top