Έλληνας «μύησε» τον Harry Potter στο... gay σεξ!

«Ειδικά την πρώτη φορά, είναι επίπονο», λέει ο Daniel Radcliffe

Έλληνας «μύησε» τον Harry Potter στο... gay σεξ!

Με «οδηγό» έναν... Έλληνα έμαθε για το gay σεξ ο κινηματογραφικός Harry Potter, Daniel Radcliffe, όπως αποκαλύπτει ο ίδιος σε συνέντευξή του!

Στην νέα του ταινία, «Kill Your Darlings», ο 24χρονος ηθοποιός ενσαρκώνει τον Αμερικανό ποιητή Allen Ginsberg, ο οποίος ήταν ομοφυλόφιλος, ακολουθώντας τις σκηνοθετικές οδηγίες του (ελληνικής καταγωγής) John Krokidas, που έχει παραδεχθεί τις gay σεξουαλικές του προτιμήσεις.

radcliffe2.jpgradcliffe1.jpg

«Ο σκηνοθέτης με πέρασε από την εμπειρία βήμα - βήμα, λέγοντάς μου τι θα έπρεπε να νιώθω κάθε στιγμή. Βασικά, το gay σεξ, ειδικά την πρώτη φορά, είναι εξαιρετικά επίπονο», λέει ο Daniel στο περιοδικό «Flaunt» και συνεχίζει: «ο Krokidas λέει ότι αυτό το κομμάτι δεν το έχει δει ποτέ με ακρίβεια στον κινηματογράφο. Ήθελε να φανεί σαν αυθεντικό χάσιμο της πα��θενιάς».

radcliffe4.jpgradcliffe5.jpg

Μάλιστα, ο 24χρονος σταρ τόνισε πως δεν βρήκε καμία διαφορά στο να ενσαρκώνει έναν ετεροφυλόφιλο και έναν ομοφυλόφιλο ερωτευμένο άνδρα: «δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποια διαφορά ανάμεσα στο πώς ερωτεύεται κάποιος. Η μόνη διαφορά είναι προφανώς η ερωτική σκηνή αυτή καθαυτή», καταλήγει.

Δείτε στο βίντεο το τρέιλερ του «Kill Your Darlings»!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top