Τόνια Σωτηροπούλου: «ποιόν ενδιαφέρει με ποιόν κοιμάμαι;»

Τι εξομολογείται στο Star για τα προσωπικά και τα επαγγελματικά της

Τόνια Σωτηροπούλου: «ποιόν ενδιαφέρει με ποιόν κοιμάμαι;»

Μπορεί να πέρασε από το κρεβάτι του James Bond και να έχει βρεθεί δίπλα σε «μεγάλα» ονόματα της υποκριτικής, ωστόσο, η Τόνια Σωτηροπούλου δεν κρύβει ότι δυσκολεύτηκε να βρει δουλειά, ενώ τονίζει πως δεν ενδιαφέρει κανέναν το με ποιόν κοιμάται!

«Δεν πρέπει να υπερεκτίθεσαι. Για να μπω στη διαδικασία να πω κάτι, πρέπει να νιώθω ότι αυτό θα προσφέρει κάτι σε κάποιον. Το να προσφέρω άχρηστες πληροφορίες, όπως το με ποιόν βγαίνω και με ποιόν κοιμάται, ποιόν ενδιαφέρει;», είπε στην κάμερα του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star η ηθοποιός, την ώρα που η σχέση της με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου έχει γίνει ουκ ολίγες φορές εξώφυλλο στα περιοδικά.

Επισημαίνοντας πως και η ίδια δυσκολεύεται να βρει δουλειά, η Τόνια αποκάλυψε ότι «φέτος, δύο μήνες, αν και είχα κάνει πολλές οντισιόν, δεν έβρισκα καμία δουλειά. Κι αυτό θα ξαναγίνει, είναι η φύση της δουλειάς...».

«Δεν αισθάνομαι υπέρτατα όμορφη! Κάποιες φορές αποποιούμαι το θέμα της εμφάνισης, γιατί άλλα ��ράγματα έχουν αξία. Πρέπει πάντα να δουλεύεις το μέσα σου, γιατί σε είκοσι, τριάντα χρόνια από τώρα, τίποτα από όσα βλέπεις δεν θα είναι το ίδιο», συνέχισε η σέξι μελαχρινή, που ετοιμάζει βαλίτσες για Λονδίνο, καθώς έχει στα σκαριά γυρίσματα για μία ταινία και μία αμερικανική σειρά!

Δείτε στο βίντεο όσα είπε η Τόνια στο δελτίο ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top