Πασίγνωστος ηθοποιός άφησε έγκυο την παντρεμένη personal trainer του!

Την γνώρισε μετά την απόπειρα αυτοκτονίας του, και ήρθαν πολύ «κοντά»

Πασίγνωστος ηθοποιός άφησε έγκυο την παντρεμένη personal trainer του!

Μπαμπάς για δεύτερη φορά ετοιμάζεται να γίνει ο Owen Wilson, ο οποίος άφησε έγκυο την παντρεμένη γυμνάστρια του.

wilson1.jpg
Ο 44χρονος ηθοποιός, περιμένει μωρό από την 41χρονη Caroline Lindqvist, με την οποία γνωρίστηκαν το 2007, αμέσως μετά την απόπειρα αυτοκτονίας που είχε κάνει ο Wilson, εξαιτίας του χωρισμού του από την Kate Hudson όπως λέγεται.

WILSON2.jpg
Το πρόβλημα όμως, είναι πως η personal trainer του Wilson, είναι ακόμα παντρεμένη με τον Dr Ritu Chopra, από τον οποίο δεν έχει πάρει ακόμα διαζύγιο.

Η Caroline και ο Wilson, αρχικά ήταν φίλοι. Η σχέση τους προχώρησε σε άλλο επίπεδο, τον τελευταίο χρόνο, οδηγώντας στην εγκυμοσύνη της 41χρονης γυμνάστριας, η οποία είναι έξι μηνών έγκυος, κάτι το οποίο αποδεικνύεται στην αποκλειστική ��ώτο του «National Enquirer».

CAROLINE.jpg
Όσο για τον Wilson; Αν και είναι ενθουσιασμένος με την άφιξη του μωρού, λέγεται πως δεν βλέπει σοβαρά την 41χρονη γυμνάστρια, ούτε σχεδιάζει να την αποκαταστήσει όταν με το καλό πάρει διαζύγιο, κάτι το οποίο έχει πληγώσει πολύ την Caroline.

Ο 44χρονος ηθοποιός, έχει άλλο ένα παιδάκι, από προηγούμενη σχέση του με την Jade Duell, με την οποία χώρισαν πέντε μήνες αφότου γέννησε.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top