Β. Καγιά: «Το διαζύγιό μου με το Νίκο είναι συναινετικό. Δεν μπορούσαμε να επικοινωνήσουμε πια»

«Tο θεωρώ φυσιολογικό να προχωρήσει τη ζωή του»

Β. Καγιά: «Το διαζύγιό μου με το Νίκο είναι συναινετικό. Δεν μπορούσαμε να επικοινωνήσουμε πια»

Λίγες μόλις μέρες από τη στιγμή που έγινε γνωστό ότι βγήκε το διαζύγιο της Βίκυς Καγιά και του Νίκου Κριθαριώτη, το πρώην μοντέλο μίλησε για πρώτη φορά για τη διάλυση του γάμου της, αλλά και τα αίτια που οδήγησαν στον χωρισμό.

«Το διαζύγιό μου έχει βγει. Με τον Νίκο έχουμε χωρίσει και δια νόμου. Ήταν μια πάρα πολύ επίπονη διαδικασία, όπως είναι για όλα τα ζευγάρια. Ήταν μια διαδικασία που πέρασε από πάρα πολλά κύματα και δεν ήταν κάτι που ξυπνάς ένα πρωί, παίρνεις το βαλιτσάκι σου και φεύγεις», είπε η Βίκυ Καγιά.

Η Βίκυ ξεκαθάρισε ότι με τον πρώην πλέον σύζυγό της παντρεύτηκαν γιατί αγαπήθηκαν πολύ και ο χωρισμός την πόνεσε πολύ γιατί έπρεπε να εστιάσει στα λάθη που έκανε τόσο η ίδια, όσο και ο Νίκος Κριθαριώτης.

«Ήταν πολύ δύσκολο, αλλά θεωρώ ότι όταν ένα ζευγάρι συνειδητοποιεί ότι δεν μπορούν να πορευτούν μαζί γιατί είναι πολύ διαφορετικοί άνθρωποι και δεν ταιριάζουν και δεν μπορούν να λειτουργήσουν σαν ομάδα είναι λάθος και κρίμα να συνεχίσουν τη ζωή τους μαζί», είπε.

Μάλιστα η Βίκυ άφησε να εννοηθεί ότι πριν ακόμα παντρευτούν είχε διακρίνει κάποια πράγματα που έδειχναν ότι είναι διαφορετικοί άνθρωποι, όμως ήταν πολύ ερωτευμένη και ρομαντική για να πιστεύει ότι θα αλλάξουν.

«Σε έναν γάμο μπαίνεις με τις καλύτερες προθέσεις, παρά το γεγονός ότι μπορεί κάποια πράγματα να μην σου αρέσουν, αλλά τελικά βλέπεις ότι όταν το τραβάς συνέχεια, μόνο κακό κάνεις», είπε.

Είπε μάλιστα ότι το διαζύγιο ήταν κοινή απόφαση και των δύο, αφού και ο Νίκος Κριθαριώτης είχε παράπονα από εκείνη.

«Το διαζύγιό μας ήταν μόνο συναινετικό. Έχουμε πολύ καλές σχέσεις με τον Νίκο, μιλάμε και μέσα από την καρδιά μου θέλω να είναι ευτυχισμένος και να είναι καλά. Θέλω ότι επιλέξει και ότι του τύχει στη ζωή του να είναι το καλύτερο γι’ αυτόν. Δεν έχω τίποτα κακό να πω για τον Νίκο», είπε.

Όσο για τις φήμες που κυκλοφορούν ότι ο πρώην σύζυγός της έχει ήδη προχωρήσει τη ζωή του, η Βίκυ είπε:

«Είναι πολύ επίπονο ένα ζευγάρι να χωρίζει. Από την άλλη όμως όταν παίρνεις χωριστούς δρόμους ο καθένας παίρνει τις καλύτερες αποφάσεις για τη δική του ζωή. Ασφαλώς και ο Νίκος θα ερωτευτεί και θα είναι με κάποια, εγώ δεν βιάζομαι ακόμα σ’ αυτό το κομμάτι, θα μου συμβεί κάποια στιγμή φαντάζομαι. Είναι φυσιολογικό όμως να προχωρήσει τη ζωή του. Είναι μέσα στη ζωή. Δεν ζηλεύω και δεν ζήλεψα ποτέ μου».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top