Η δουλειά «σκοτώνει» τον έρωτα: χώρισε η Kylie Minogue!

Τέλος μετά από 5 χρόνια σχέσης με τον Andres Velencoso

Η δουλειά «σκοτώνει» τον έρωτα: χώρισε η Kylie Minogue!

Αχ αυτή η δουλειά, αχ: μετά από πέντε χρόνια σχέσης και λόγω φόρτου εργασίας χώρισαν η Kylie Minogue και ο Andres Velencoso!

Τον χωρισμό της 45χρονης σταρ και του 35χρονου μοντέλου επιβεβαίωσε ο εκπρόσωπος της Kylie, επισημαίνοντας πως διατηρούν καλές σχέσεις και στην απόφαση να χωρίσουν δεν εμπλέκεται τρίτο πρόσωπο.

Πού να βρει χρόνο για έρωτες η Kylie, που ετοιμάζει τον νέο δίσκο της, αλλά και συμμετέχει στο βρετανικό «The Voice»;
Αλλά και ο Andres φαίνεται πως προτίμησε την... καριέρα από την μικροσκοπική Αυστραλή σταρ, καθώς «κυνηγά» την υποκριτική.

«Η Kylie και ο Andres δεν περνούσαν πολύ χρόνο μαζί λόγω της δουλειάς... Όταν εκείνη υπέγραψε για το “The Voice”, ήξεραν ότι δεν θα άντεχαν την πίεση από την μακροχρόνια απουσία», δήλωσε φιλικό πρόσωπο της τραγουδίστριας, προσθέτοντας πως η ίδια είναι στεναχωρημένη.

Η τραγουδίστρια και το μοντέλο γνωρίστηκαν το 2008, στην διαφήμιση του αρώματός της, ενώ η τελευταία κοινή δημόσια εμφάνισή τους ήταν τον Αύγουστο, οπότε και απαθανατίστηκαν να πηγαίνουν για δείπνο σε εστιατόριο του Λονδίνου, πιασμένοι χεράκι - χεράκι...

Και να σκεφτείς πως ο χωρισμός ήρθε περίπου ένα χρόνο μετά την δήλωση της Kylie πως ο Andres «είναι ο ένας και ο μοναδικός»...

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top