Ελληνίδα ηθοποιός: «αγόραζα ένα γεύμα fast food και το μοίραζα σε μερίδες»

Ποιός της έκανε δώρο... stuff και ποιός απειλούσε την ζωή της;

Ελληνίδα ηθοποιός: «αγόραζα ένα γεύμα fast food και το μοίραζα σε μερίδες»

Τις οικονομικές δυσκολίες που πέρασε όταν έτρωγε μια μερίδα την μέρα καθώς δεν είχε τη δυνατότητα να αγοράσει παραπάνω, αλλά και τις απειλές που δεχόταν για την ζωή της, μίλησε η Κατερίνα Τσάβαλου.

«Αγόραζα ένα γεύμα από γνωστή αλυσίδα fast food και το μοίραζα σε μερίδες για να μου φτάσει όλη τη μέρα. Αυτά με δυνάμωσαν. Ποτέ μέχρι σήμερα, επί 17 χρόνια, όσο κάνω αυτή τη δουλειά, δεν έχω ησυχάσει. Από την άλλη, αυτό είναι και καλό, γιατί με κρατά σε εγρήγορση και δε βαλτώνω», εξομολογήθηκε η γνωστή ηθοποιός σε συνέντευξή της.

Εκτός από την οικονομικά δύσκολη περίοδο, η Κατερίνα έφτασε στο σημείο να κάνει ψυχοθεραπεία για τέσσερα χρόνια, καθώς πάθαινε κρίσεις πανικού: «έκανα ψυχοθεραπεία για τέσσερα χρόνια και μου έκανε καλό. Με βοήθησε να καταλάβω τους δαίμονές μου. Με βοηθά ακόμη να διαχειρίζομαι ότι μου συμβαίνει... Πάλευα με τον εαυτό μου αν αξίζω ή όχι. Πάθαινα κρίσεις πανικού. Είναι καθαρά ψυχοσωματικά αλλά όταν συμβαίνει είναι φοβερά δύσκολο».

Παράλληλα, η ηθοποιός δεν δίστασε να αποκαλύψει ότι ναρκομανής την πλησίασε και της προσέφερε stuff την περίοδο που έπαιζε στην ταινία «Hardcore», ενώ μανιακός θαυμαστής αναστάτωσε την καθημερινότητά της και την γλίτωσε η Αστυνομία!

«Φοβήθηκα πολύ για τη ζωή μου! Δεχόμουν απειλές. Αρχικά μου έστελνε μηνύματα στο Facebook, μέχρι που τον μπλόκαρα. Πριν από λίγο διάστημα στεκόταν έξω από το θέατρο. Είχα εξηγήσει στους συναδέλφους μου τι συμβαίνει. Μπήκα στο αυτοκίνητο με ένα συνεργάτη για να με πάει μέχρι ένα σημείο πιο κάτω. Εκείνος έγινε βίαιος. Άρχισε να χτυπά το αυτοκίνητο. Δεν παίζουν με αυτά τα πράγματα. Ευτυχώς την ώρα που ξεκινούσαμε να φύγουμε, έρχονταν από την άλλη πλευρά αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ. Ανοίξαμε το παράθυρο, εξηγήσαμε τι συμβαίνει και τον έπιασαν. Μείναμε εκεί όλοι. Έδωσα κατάθεση, ήρθε περιπολικό και τον πήγε στο τμήμα», κατέληξε.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top