ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: βραβεύτηκε ως... σχεδιαστής ο Άρης των REC!

To star.gr σου αποκαλύπτει την άγνωστη πλευρά του

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: βραβεύτηκε ως... σχεδιαστής ο Άρης των REC!

Ρεπορτάζ: Βαγγέλης Θεοδώρου

Μπορεί τον Άρη Λουμάκη από τους REC να τον ξέρεις ως ταλαντούχο καλλιτέχνη, όμως, έχει και μία άλλη πλευρά που την αποκαλύπτει αποκλειστικά το star.gr: είναι graphic designer και, μάλιστα, πολυβραβευμένος από μεγάλες επιτροπές, σε Αγγλία, Αμερική και Ελλάδα!

Ο «mr. REC» πήρε το βραβείο στην κατηγορία «Best Overall Brand Presence on Twitter», καθώς ήταν ο εμπνευστής και δημιουργός μια μεγάλης καμπάνιας που «τρέχει» από τον ραδιοφωνικό σταθμό «Sok Fm» της Χαλκίδας.

Το ασημένιο βραβείο στην απονομή των «Social Media Awards», που έγινε την Πέμπτη, παρέλαβαν για τον Άρη οι υπεύθυνοι του ραδιοφωνικού σταθμού, Νίκος Καρτελιάς και Τόνια Κυριαζή, μιας και ο ίδιος δεν μπόρεσε να παραβρεθεί στην απονομή, αφού την ίδια μέρα κυκλοφόρησε και το νέο single και clip των REC, «Πετάω Ψηλά»!

«Κάθε βραβείο, σε όποιο τομέα της ζωής μου και αν το λαμβάνω, είναι μια επιβεβαίωση για μένα πως με πίστη και αφοσίωση σε όσα αγαπάμε μπορούμε πάντοτε να κάνουμε την σημαντική διαφορά... Ευχαριστώ όσους μου ��ίνουν την ευκαιρία στην ζωή μου να κάνω όσα αγαπώ», είπε αποκλειστικά στο star.gr ο Άρης Λουμάκης.

twitter_rec.jpg


Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top