Ετοιμασίες για τα πρώτα Χριστούγεννα του πρίγκιπα George κάνει η Catherine Middleton

Με ποιους παππούδες θα γιορτάσει ο μικρός;

Ετοιμασίες για τα πρώτα Χριστούγεννα του πρίγκιπα George κάνει η Catherine Middleton

Μπορεί ακόμα να έχουμε Οκτώβριο, όμως Catherine Middleton και πριγκιπας William έχουν ξεκινήσει από τώρα να σχεδιάζουν τα πρώτα Χριστούγεννα με τον μικρό πρίγκιπα George.

kate1.jpg
Μάλιστα και η ίδια η βασίλισσα Ελισάβετ έχει αρχίσει από τώρα να γράφει την λίστα με τους καλεσμένους για το χριστουγεννιάτικο γεύμα και μάλιστα θα καλέσει τη γιαγιά Κάρολ και τον παππού Michael για να μην στερηθεί ο μικρός και τους παππούδες από την πλευρά της μαμάς του.

Το ενδεχόμενο Catherine και William να κάνουν Χριστούγεννα με τους Middleton, όπως καταλαβαίνετε δεν περνάει καν από το μυαλό της.

kate2.jpgkate3.jpg

Η βασίλισσα λοιπόν έχει ήδη καλέσει τα… συμπεθέρια στο παλάτι του Σάντρινγκχαμ, παραβαίνοντας το πρωτόκολλο, και μάλιστα τους έχει ζητήσει να μείνουν εκεί για όλο το διάστημα των γιορτών.

Πολύ πιθανόν να προσκληθεί και η θεία… Pippa για να παραβρεθεί στο εορταστικό τραπέζι μαζί με τον πρίγκιπα Κάρολο, και την Δούκισσα της Κορνουάλης, Καμίλα.

kate4.jpg

Οι χριστουγεννιάτικοι εορτασμοί θα συμπέσουν και με την μετακόμιση της οικογένειας στο νέο τους σπίτι μέσα στο παλάτι του Σάντρινγκχαμ, αφού η ανακαίνιση έχει ολοκληρωθεί και το πριγκιπικό ζευγάρι ψάχνει τώρα πώς θα το διακοσμήσει.

kate5.jpg
Και επειδή θα είναι τα πρώτα Χριστούγεννα του πρίγκιπα George, αναμένεται να παραβρεθεί στο βασιλικό τραπέζι, σύσσωμη η βασιλική οικογένεια, παππούδες, γιαγιάδες, θείοι και δεν συμμαζεύεται.

kate6.jpg
Την ημέρα των Χριστουγέννων όλοι θα παρακολουθήσουν την λειτουργία στον ιερό ναό που βρίσκεται μέσα στο παλάτι και μετά θα ακολουθήσει τραπέζι με όλα τα καλά του κόσμου.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top