Το ψέμα του Michael Douglas για την ασθένειά του

«Όταν έμαθα ότι πάσχω από καρκίνο μούδιασα»

Το ψέμα του Michael Douglas για την ασθένειά του

Ψέματα είπε ο Michael Douglas όταν το 2010 ανακοίνωσε στον Τύπο ότι πάσχει από καρκίνο. Δεν είπε βέβαια ψέματα για την ασθένειά του, αλλά για τον τύπο καρκίνου τον οποίο εμφάνισε και ο λόγος; Ν�� μην διαταράξει την προώθηση της ταινίας του.

«Έμαθα ότι πάσχω από καρκίνο λίγο πριν ξεκινήσει η περιοδεία μου για την προώθηση της ταινίας Wall Street 4, οπότε είπε ότι δεν θα αφήσω τον καρκίνο να μου ακυρώσει την περιοδεία. Αποφάσισα με τον γιατρό μου να το δημοσιοποιήσω και είπα ότι πάσχω από καρκίνο του φάρυγγα γιατί αν έλεγα ότι έχω καρκίνο στη γλώσσα, σε περίπτωση που έκανα χειρουργείο τα πράγματα δε θα ήταν καλά», είπε.

Ο Michael Douglas περιέγραψε και τη στιγμή που έμαθε ότι πάσχει από καρκίνο.

«Δε θα ξεχάσω ποτέ αυτή τη μέρα. Κάτι κατάλαβα από το ύφος του γιατρού μου όταν εξέτασε τη γλώσσα μου. Μούδιασα και δεν μπορούσα να αντιδράσω», είπε, χωρίς να κρύβει ότι τρομοκρατήθηκε όταν του είπαν ότι βρίσκεται στο στάδιο 4 του καρκίνου.

«Φοβήθηκα πολύ όταν ο γιατρός μου είπε ότι είμαι στο στάδιο 4 του καρκίνου», είπε.

Σε όλη αυτή την περιπέτεια τα παιδιά του φάνηκαν πραγματικά πολύ δυνατά, ακόμα κι όταν στα αυτιά τους έφτασαν φήμες ότι ο μπαμπάς τους έχει μόλις τρεις εβδομάδες ζωής.

Τώρα πια, έχοντας ξεπεράσει τον καρκίνο συνεχίζει τη ζωή του, κάνοντας όνειρα.

«Πήγαινα για έλεγχο στον γιατρό κάθε τρεις μήνες, μετά κάθε έξι μήνες και πλέον έχουν περάσει δύο χρόνια και είμαι καθαρός. Στην περίπτωση του δικού μου καρκίνου, αν μέσα σε δύο χρόνια δεν εμφανιστεί ξανά, τότε έχεις 95% πιθανότητες να μην νοσήσεις ξανά», είπε.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top