Εβελίνα Παπούλια: «δεν σκέφτομαι τι θα γίνει αύριο»

Πώς επηρέασε η κρίση την δουλειά και την καθημερινότητά της;

Εβελίνα Παπούλια: «δεν σκέφτομαι τι θα γίνει αύριο»

Για τον τρόπο με τον οποίο επηρέασε η οικονομική κρίση την δουλειά και την καθημερινότητά της, αλλά και το πώς η ίδια αντιμετωπίζει την ζωή της, μίλησε η Εβελίνα Παπούλια!

«Θέλω να περνάω καλά! Θέλω να ζω έντονα τις στιγμές, μόνο έτσι περνάω καλά, δεν σκέφτομαι τι θα γίνει αύριο», είπε η δημοφιλής ηθοποιός και πρόσθεσε: «επιθυμώ πράγματα, αλλά δεν έχω την αγωνία που μας μεταφέρουν καθημερινά, του τι θα γίνει. Τι θα γίνει; Θα την βρούμε την άκρη! Όσο μάχεσαι για την καθημερινότητα, είναι μια χαρά!».

Παρά το ότι πρωταγωνιστεί στους «Δαίμονες», μία από τις πλέον επιτυχημένες παραστάσεις της σεζόν, η Εβελίνα δεν έκρυψε πως και το θέατρο περνάει κρίση, ωστόσο, αυτό έχει και τα θετικά του. «Ένα κοινό θα πηγαίνει πάντα στο θέατρο. Από εκεί που πήγαινε σε πέντε – δέκα παραστάσεις, πάει σε μία – δύο. Δεν είναι κακό αυτό, είναι αρκετά καλό, γιατί ο κόσμος ψάχνει τι θέλει», ανέφερε.

Η ίδια παραδέχθηκε πως το θέατρο της αρέσει περισσότερο από την τηλεόραση, ενώ εξομολογήθηκε πως δουλεύει περισσότερες ώρες απ’ ότι στο παρελθόν, με αποτέλεσμα να μην τα προλαβαίνει όλα!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top