Διονύσης Σχοινάς: «τα προβλήματα έχουν γίνει βουνό»

Τι δηλώνει αποκλειστικά στο star.gr για την ζωή και την καριέρα του;

Διονύσης Σχοινάς: «τα προβλήματα έχουν γίνει βουνό»

Συνέντευξη: Βαγγέλης Θεοδώρου


Για τον τρόπο που τον έχει επηρεάσει η οικονομική κρίση, την ζωή του με την Καίτη Γαρμπή και τον έφηβο γιό του, αλλά και τα επαγγελματικά του σχέδια, μίλησε αποκλειστικά στο star.gr ο Διονύσης Σχοινάς!

dionisis1.jpg«Ως Έλληνα πολίτη ναι, με έχει επηρεάσει η κρίση! Ως επαγγελματία όχι. Είμαι από τους λίγους τυχερούς που σε κάθε live εμφάνιση βλέπω το χώρο που δουλεύω ασφυκτικά γεμάτο. Δόξα τω Θεό τέτοιες εποχές!», μας λέει ο δημοφιλής τραγουδιστής.

Ο Διονύσης, ως πατέρας, δεν κρύβει ότι τον ανησυχεί το άγνωστο και το αύριο, ωστόσο, προσθέτει: «είμαι φύση αισιόδοξη και πιστεύω πως όλα θα πάνε καλύτερα γιατί τα παιδιά μας θα καταφέρουν πολλά περισσότερα από εμάς».

Εδώ και περίπου τρία χρόνια, ο τραγουδιστής εμφανίζεται μόνος του σε νυχτερινά μαγαζιά της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης, ενώ το Καλοκαίρι ξεσήκωσε την Μύκονο, όπου και εμφανιζόταν σε καθημερινή βάση για σχεδόν τρεις μήνες! «Ποτέ δεν πίστεψα στους μεγάλους χώρους και στα μεγάλα σχήματα παρόλο που μου αρέσει η ομαδική δουλειά και ήμουν πολλά χρόνια σε μεγάλες πίστες. Αυτό που κάνω, το οποίο το ξεκίνησα πριν τρία χρόνια με επιφύλαξη, ήταν και είναι για μένα όνειρο ζωής! Ο μικρός ζεστός χώρος, εγώ με την κιθάρα μου, ο κολλητός μου φίλος και συνεργάτης, ένα πρόγραμμα non stop με τις μεγαλύτερες επιτυχίες, δικές μου και άλλων καλλιτεχνών και όλο το μαγαζί μια αγκαλιά! Αυτό γίνεται μόνο αν έχεις εσύ τον έλεγχο και την ευθύνη του προγράμματος σου. Άρα λοιπόν...solo», μας αναφέρει.

«Κάνω τα πάντ�� για να περάσει ο κόσμος καλά! Το ρεπερτόριο το φτιάχνουμε μαζί με τον Κώστα (Λαϊνά) όχι με το σκεπτικό τι αρέσει σε μας, αλλά πώς θα περάσει καλά ο κόσμος. Τα προβλήματα είναι βουνό, δε χρειάζεται να βγει κάποιος από το σπίτι του για να πάει να διασκεδάσει και να του φορτώσεις κι άλλα! Χαρά, γέλιο, διασκέδαση και ανταλλαγή θετικής ενέργειας! Αυτό είναι το ζητούμενο!», λέει ο Διονύσης όταν τον ρωτάμε ποιο είναι το «μυστικό» της επιτυχίας του.

dionisis3.jpgΑπό τις 11 του μήνα, ο τραγουδιστής θα περιμένει τον κόσμο σε γνωστό μαγαζί στο Κολωνάκι: «ανεβήκαμε στον επάνω όροφο σ' ένα μεγαλύτερο χώρο από το ''Doors'' αλλά το ίδιο κουκλίστικο το ''4711''. Έχουμε κρατήσει ένα μέρος από το φετινό πρόγραμμα της Μυκόνου και όλο το υπόλοιπο το φτιάξαμε από την αρχή. Κάθε Παρασκευή και Σάββατο θα κάνουμε πάρτι με τους φίλους μας και θα το σπάμε το μαγαζί!».

Παράλληλα, ο Διονύσης βρίσκεται και... στο στούντιο. «Άλμπουμ όχι ακόμα, single όμως σίγουρα!», απαντά όταν τον ρωτάμε για τα δισκογραφικά του σχέδια και προσθέτει: «έχω ακούσει κομμάτια και κάποια μου αρέσουν πολύ. Μετά τις 11 Οκτωβρίου θα μπω χαλαρά στο στούντιο και πιστεύω μέχρι τα Χριστούγεννα να έχω ετοιμάσει κάτι!».

Επιτυχημένος επαγγελματίας, σύζυγος της Καίτης Γαρμπή και πατέρας του 14χρονου Δημήτρη...
Τι θα άλλαζε στη ζωή του;
«Τίποτα απολύτως! Είμαι πολύ ευτυχισμένος με ό,τι έχω, τίποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο», απαντά!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top