«ΒΟΜΒΑ»: ο Jimmy Choo δεν σχεδίασε ποτέ παπούτσια!

Ποιός τινάζει στον αέρα τον «μύθο» των γυναικείων υποδημάτων;

«ΒΟΜΒΑ»: ο Jimmy Choo δεν σχεδίασε ποτέ παπούτσια!

Τι κι αν το όνομά του έχει συνδεθεί με τα ψηλοτάκουνα που θέλουν όλες οι γυναίκες; Ο Jimmy Choo κατηγορείται ότι ΔΕΝ σχεδίασε ποτέ παπούτσια και η αποκάλυψη τινάζει στον αέρα τον «μύθο»!

Tamara-Mellon-Jimmy-Choo1.jpgΌπως καταγγέλλει η συνιδιοκτήτρια της γνωστής μάρκας, Tamara Mellon, που ήταν υπεύθυνη για την παραγωγή των σχεδίων, ο Jimmy Choo δεν έφτιαξε ποτέ κανένα από τα παπούτσια, τα οποία θεωρούνται από τα must-have της γυναικείας γκαρνταρόμπας, αλλά και τα από τα πιο ακριβά.

«Ουδέποτε σχεδίασε! Δεν είχα πάρει ούτε ένα σκίτσο από αυτόν. Όλα τα έκανε η ανιψιά του η Sandra Choi», γράφει στην αυτοβιογραφία της η κα. Mellon, που δεν δίστασε να κάνει και δημόσια την καταγγελία της, σε πρωινή εκπομπή της αμερικανικής τηλεόρασης.

Η αποκάλυψη έχει κάνει τον κόσμο της μόδας -και όχι μόνο- να «παγώσει», ενώ από την πλευρά του σχεδιαστή δεν έχει υπάρξει αντίδραση.

Σημειώνουμε πως η Tamara Mellon αποχώρησε από το διάσημο brand το 2001, ενώ στο βιβλίο της χαρακτηρίζει τον Jimmy Choo ως απλό τσαγκάρη και σε καμία περίπτωση σχεδιαστή υποδημάτων.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top