Γαρμπή και Ρουβά «στολίζει» ο Διονύσης Ζάχος!

Δες την «μεταμόρφωση» του γνωστού μίμου

Γαρμπή και Ρουβά «στολίζει» ο Διονύσης Ζάχος!

Η Καίτη Γαρμπή και ο Σάκης Ρουβάς θα είναι μεταξύ των προσώπων που θα έχουν την... τιμητική τους στην παράσταση που ετοιμάζει ο Διονύσης Ζάχος και το star.gr σου παρουσιάζει φωτογραφίες από την «μεταμόρφωση» του γνωστού μίμου!

Για ακόμα μία χρονιά, ο Διονύσης θα σκορπάει το γέλιο στο «Door’s», στο Κολωνάκι, κάθε Τετάρτη. Μάλιστα, για την αφίσα των εμφανίσεων, ο μίμος έκανε το πρόσωπό σου μισό ανδρικό και μισό γυναικείο, με τον Κωνσταντίνο Σβεμτζούρη να επιμελείται το styling και τον Βασίλη Ψαρρό να κάνει την φωτογράφηση.

VPS_1287a-3.jpg


Όπως έμαθε αποκλειστικά το star.gr, μεταξύ των προσώπων που θα σατιρίσει ο μίμος, θα είναι η Καίτη Γαρμπή με το νέο της τραγούδι, «Στην Άδεια Σου Καρέκλα» αλλά και με την εμφάνισή της ως ιέρεια στα βραβεία «MAD», ο Σάκης Ρουβάς στις «Βάκχες», ο Γιώργος Μαζωνάκης και η Ελένη Μενεγάκη.

VPS_1299.jpg

Από το σατιρικό σόου δεν θα λείπει η πολιτική, με τον Διονύση Ζάχο να «καυτηριάζει» όσα συμβαίνουν αλλά και να φιλοξενεί μια συνέντευξη - «βόμβα», στην οποία η Φωτεινή Πιπιλή θα μιλά με την φυλακισμένη Βίκυ Σταμάτη!

ZAXOS 2013 SINGLE-2.jpg

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top