Tάνια Τσανακλίδου: Πάντα ερωτευόμουν αυτούς που κινδύνευαν. Τους φευγάτους.

«Ο έρωτας είναι ακραία κατάσταση. Σε αυτές φανερώνονται οι πραγματικές μας όψεις»

Η καταπληκτική Τάνια Τσανακλίδου δίνει μια απολαυστική συνέντευξη μιλώντας για την αγάπη, τον έρωτα, το τραγούδι, τη ζωή, τους φόβους, τη Χρυσή Αυγή αλλά και τον πρίγκιπα που πάντα περιμένει…

Αρχικά η τραγουδίστρια σχολιάζει το "Ξεφτίλα" που είχε γράψει στο Twitter στις 2 Οκτωβρίου...

«Ξεφτίλα είναι ότι αφέθηκαν ελεύθεροι τα αποβράσματα Κασιδιάρης και Σία. Οι κάτοικοι των Σκουριών, οι οποίοι προασπίζονται τη ζωή τους και τον τόπο τους, βρίσκονται μέσα κατηγορούμενοι ως μέλη τρομοκρατικής οργάνωσης, ενώ οι Χρυσαυγίτες, που είναι εγκληματίες και επικίνδυνοι για την κοινωνία, κυκλοφορούν ελεύθεροι απειλώντας. Ξεφτίλα είναι όλο αυτό το σόου που στήθηκε από την κυβέρνηση και τα μέσα ενημέρωσης».

Τι λέει όμως για:

-τη φιλοσοφία που έχει στη ζωή
«Ο άνθρωπος μέχρι την τελευταία στιγμή πρέπει να μάχεται. Για να μην βουλιάξει μες στα σκατά.. Συγγ��ώμη Μην το γράψεις αυτό. Γράψε ότι το νόημα της ζωής μας είναι να μην βουλιάξουμε…»

-τα λάθη που κάνουμε στη ζωή μας
«Οι άνθρωποι διδάσκονται από τα λάθη τους. Οι αγέλες όχι. Το μεγαλύτερο κακό είναι ότι εκτός από τις ζωές, μας έκλεψαν και τα όνειρα. Το μόνο όνειρο που μας απέμεινε είναι η ανατροπή. Δεν εννοώ της κάθε κυβέρνησης, αλλά των δεδομένων που κρύβονται πίσω από τα δεινά μας. Να οργανώσουμε το είναι μας με τέτοιο τρόπο ώστε να μην νικήσουν αυτοί»

-την κύρια αιτία των βασάνων των ανθρώπων
«Το εγώ είναι η κύρια αιτία. Ο βρομιάρης ο εγωισμός, ο οποίος βάζει σε τρομερά δεινά την ψυχή μας και μας κάνει να δυστυχούμε. Και είναι ανίκητος. Σου το λέω εγώ που άνοιξα μεγάλο πόλεμο μαζί του εδώ και πολλά χρόνια. Τιτάνια μάχη και πάντα με νικάει.»

-τι είναι ο φόβος
«Είναι ένα σκουλήκι που καταστρέφει την ψυχή και μυαλό. Μπαίνει και τρώει όλο το μέσα μας κι αφήνει μόνο το γύρω γύρω. Το περίβλημα. Το ρούχο.»

-την αληθινή αγάπη και τον έρωτα
«Αληθινή αγάπη είναι ένα αίσθημα βαθύ και περιέχει και τη συγχώρεση»

«Ο έρωτας για μένα είναι μια ακραία κατάσταση. Και οι πραγματικές μας όψεις φανερώνονται όταν βιώνουμε ακραίες καταστάσεις. Εκεί καταλαβαίνεις πολλά για σένα τον ίδιο. Πάντοτε ερωτευόμουν τους ανθρώπους που κινδύνευαν. Τους φευγάτους. Ο πρώτος μου έρωτας ήταν ένας ακροβάτης που έκανε το γύρο του θανάτου και μετά ένας θηριοδαμαστής…»

-το ποια είναι η ασυγχώρητη ενέργεια μέσα στον έρωτα
«Να μην θέλεις τον άλλον πια και να τον κοροϊδεύεις. Για αυτό και δεν παντρεύτηκα. Επειδή έρχεται η στιγμή που ο έρωτας περνάει. Μετρά αντίστροφα από την ώρα που γεννιέται. Σαν τις ζωές μας»

-για τους πρίγκιπες..
«…Πάντα προσδοκούσα ότι θα συναντήσω ένα πρίγκιπα. Είχα ένα θέμα με τους πρίγκιπες. Και στα παραμύθια και στη ζωή μου.»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top