Κωνσταντίνος Αργυρός: τι λέει για την σχέση που του «χρεώνουν»

Είναι ή όχι ζευγάρι με την Κατρίνα Δημητριάδη Τσάνταλη;

Κωνσταντίνος Αργυρός: τι λέει για την σχέση που του «χρεώνουν»

Πολύ... φλου αφήνει ο Κωνσταντίνος Αργυρός το τι συμβαίνει τελικά με την Κατρίνα Δημητριάδη Τσάνταλη κι ας έχει βουίξει ο τόπος ότι είναι ζευγάρι εδώ και περίπου τρεις μήνες!

Όπως έχει ήδη γράψει το star.gr, ο γοητευτικός τραγουδιστής και η κληρονόμος της γνωστής οινοποιίας είναι το νέο love story στην ελληνική showbiz, ωστόσο, φροντίζουν, προς το παρόν, να αποφεύγουν τα φλας των φωτογράφων.

«Δεν μου αρέσει να εκτίθεμαι και όχι τόσο για μένα όσο για την κοπέλα μου. Δεν μου βγαίνει κιόλας... Κάθε μήνα μου χρεώνουν και από μια καινούρια σχέση. Μπορεί να βγω φιλικά με μία παρέα και να το παρεξηγήσουν. Δεν μου αρέσει να επιβεβαιώνω, ούτε να διαψεύδω. Όταν έχω κάτι να πω, θα το πω. Όταν γνωρίσω τη γυναίκα της ζωής μου, θα το μάθετε όλοι», λέει σε συνέντευξή του στο περιοδικό «Εγώ Weekly» ο Κωνσταντίνος, προσθέτοντας πως θα ήθελε κάποια στιγμή να κάνει οικογένεια.

Όσο για το αν έχει βρει τον άνθρωπο με τον οποίο θα έκανε οικογένεια;
«Όταν τον βρω, θα το πω, θα το βροντοφωνάξω! Δεν μου αρέσει να μιλάω γι’ αυτά, αλλά όποτε νιώσω σίγουρος, τόσο εγώ, όσο και η όποια σύντροφός μου, δεν θα έχω πρόβλημα να το πω», απαντά ο τραγουδιστής!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top