Ο Παντελής Παντελίδης απαντά: είναι ή όχι single;

«Έχω πέσει στα πατώματα για γυναίκα! Αυτή είναι η φύση του άνδρα»

Ο Παντελής Παντελίδης απαντά: είναι ή όχι single;

Το ότι έχει πέσει στα πατώματα για μία γυναίκα παραδέχθηκε ο Παντελής Παντελίδης, αποκαλύπτοντας παράλληλα αν είναι ερωτευμένος ή όχι αυτή την περίοδο! Παράλληλα, ο τραγουδιστής μίλησε για το ενδεχόμενο να τον δούμε στην Eurovision ή σε σόου όπως το «Dancing With The Stars»!

«Φυσικά και έχω πέσει στα πατώματα για μία γυναίκα! Ποιός άνδρας δεν έχει πέσει; Αυτή είναι η φύση του άνδρα, που όταν ερωτεύεται κεραυνοβόλα και γουστάρει, είναι έτοιμος για όλα», είπε αποκλειστικά στην εκπομπή «Μελέτησέ Το» ο τραγουδιστής, που αρνήθηκε να απαντήσει αν η εν λόγω γυναίκα ήταν η αφορμή για να γράψει τα σουξέ του.

Ο Παντελής δεν δίστασε να παραδεχθεί πως έχει φάει χυλόπιτα και πρόσθεσε: «αυτή την περίοδο είμαι ελεύθερος, δεν υπάρχει κάποια! Είμαι συνέχεια στο μαγαζί για πρόβες, αν χειμωνιάσει, μπορεί να βρω κι εγώ κάποια».

«Ο γάμος είναι στα σχέδια μου σε δέκα, είκοσι χρόνια. Είμαι από παραδοσιακή οικογένεια και έτσι έχω μεγαλώσει, οπότε, κάποια στιγμή θα γίνει κι αυτό», συνέχισε ο τραγουδιστής, τονίζοντας πως παραμένει απλό παιδί και η επιτυχία δεν τον άλλαξε.

Στην ερώτηση αν θα εκπροσωπούσε την χώρα μας στην Eurovision, ο Παντελής ήταν κατατοπιστικός: «ποτέ δεν είδα αρνητικά την Eurovision και κάθε χρόνο την παρακολουθώ. Κάθε γιορτή που έχει να κάνει με την μουσική, καλό είναι. Αν μου γινόταν πρόταση, θα την σκεφτόμουν»!

Ο ίδιος, πάντως, απέρριψε το ενδεχόμενο να πάρει μέρος στο «Dancing With The Stars» καθώς, όπως είπε, είναι τραγουδιστής και όχι χορευτής, ενώ αρνητικός είναι και για το «The Voice», λέγοντας πως δεν μπορεί να κρίνει γιατί κρίνεται.

«Όποιος είπε ότι έχω καβαλήσει το καλάμι, μάλλον το έβγαλε από το μυαλό του», κατέληξε στη συνέντευξη ο Παντελής, που μένει ακόμα στο δωματιάκι στο οποίο έγραψε τα τραγούδια που τον έκαναν γνωστό!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top