Ρ. Χρηστίδου: «Έχω βιώσει δύο φορές το θαύμα»

Περιγράφει τα δύο ατυχήματα που παραλίγο να της στοιχίσουν τη ζωή

Ρ. Χρηστίδου: «Έχω βιώσει δύο φορές το θαύμα»

Για την πίστη της στον Χριστό και το θαύμα που έχει βιώσει όχι μία, αλλά δύο φορές μίλησε η Ραλλία Χρηστίδου.

«Έχω βιώσει το θαύμα μέσα από ανθρώπους που έχουν βρεθεί στη ζωή μου, με έχουν αγαπήσει και τους έχω αγαπήσει, μέσα από διάφορα περιστατικά τα οποία δεν θεωρώ τυχαία. Έχω σωθεί δύο φορές από τροχαία ατυχήματα», είπε η τραγουδίστρια και περιέγραψε με κάθε λεπτομέρεια αυτό που έζησε.

rallia1.jpg
«Το πρώτο σοβαρό τροχαίο συνέβη το 2005. Ήταν θυμάμαι Μεγάλο Σάββατο. Στο συνεργείο έκαναν ένα πολύ σοβαρό λάθος και μου έβαλαν λάστιχα χιονιού. Αυτά, όταν ξεπεράσεις την ταχύτητα των 90 χιλιομέτρων υπερθερμαίνονται και σκάνε. Ήμουν επί της Αττικής Οδού και έτρεχα προσπαθώντας να προλάβω την Ανάσταση. Κάποια στιγμή έσκασε το πίσω λάστιχο. Το αυτοκίνητο όσο και αν μείωνα την ταχύτητα, έκανε απότομες επικίνδυνες στροφές. Στην τρίτη πια, έκλεισα τα μάτια μου και είπα αυτό ήταν. Στο ραδιόφωνο άκουγα το La vie en rose. Ενώ το αμάξι πήγαινε με τόση φόρα, χτύπησε στο κράσπεδο γυρισμένο ανάποδα. Άνοιξα τα μάτια μου, έβγαλα τη ζώνη και συνειδητοποίησα ότι δεν είχα πάθει τίποτα. Βγήκα σοκαρισμένη, κάνοντας τον σταυρό μου. Πίστευα ότι πεθαίνω. Πέρασε όλη μου η ζωή μπροστά από τα μάτια μου σε λίγα δευτερόλεπτα», είπε.

Η Ραλλία μίλησε όμως και για τις φήμες που τη θέλουν να είναι ομοφυλόφιλη.

rallia2.jpg

«Δεν με ενδιαφέρει τι λέγεται για μένα από τη στιγμή που έχω δηλώσει ευθαρσώς ότι δεν αποτελεί είδηση η σεξουαλική ταυτότητα κανενός ανθρώπου. Κανέναν δε θα έπρεπε να απασχολεί και να ενδιαφέρει το τι κάνει κάποιος στην προσωπική του ζωή. Πιστεύω στα ανθρώπινα δικαιώματα. Οι ομοφυλόφιλοι πρέπει να έχουν ίσα δικαιώματα με τους ετεροφυλόφιλους, τόσο στο γάμο, όσο και στην υιοθεσία των παιδιών. Εγώ πιστεύω στην αγάπη. Είναι το μέγ��στο. Αγάπα και κάνε ό, τι θέλεις», είπε.

Όσο για όσα γράφονταν στο παρελθόν ότι έχει σχέση με τον Γιάννη Κότσιρα λέει:

rallia3.jpg
«Τόσο εγώ, όσο και ο Γιάννης Κότσιρας δεν δώσαμε ποτέ δικαίωμα σε κανέναν. Δεν μου άρεσε ποτέ να είμαι μέρος του λεγόμενου lifestyle. Αν κυκλοφόρησαν δημοσιεύματα πάσης φύσεως και όχι μόνο, όσον αφορά τον Γιάννη, σαφώς δεν προερχόταν από εμάς».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top