Βρήκε νυφικό και κουμπάρο η Jennifer Aniston!

Συναγερμός ξανά στο Hollywood για τον γάμο της ηθοποιού

Βρήκε νυφικό και κουμπάρο η Jennifer Aniston!

Στο επίκεντρο της δημοσιότητας λόγω... γάμου βρίσκεται για ακόμα μία φορά ηJennifer Aniston, για την οποία οι φήμες λένε ότι διάλεξε νυφικό και βρήκε τον κουμπάρο!

«Η Jennifer επέλεξε την Βρετανίδα σχεδιάστρια Vivienne Westwood», αναφέρει το περιοδικό «Star», προσθέτοντας πως ο γάμος θα γίνει εντός του Φθινοπώρου.

Μάλιστα, το δημοσίευμα πάει ακόμα ένα βήμα παραπέρα και περιγράφει το νυφικό που επέλεξε η Jen: «θα είναι υπόλευκο με ειδικό κορσέ στη μέση για να τονίσει το σώμα της, ενώ θα καλύπτει διακριτικά την κοιλίτσα που και η ίδια έχει παραδεχτεί ότι έκανε».

Και μιας και στολίστηκε η νύφη, ήρθε η στιγμή για τον κουμπάρο! Εδώ έρχεται η «Daily Mail» να μας ενημερώσει πως ο Justin Theroux επέλεξε να τους παντρέψει ο... μικρότερός της αδερφός της καλής του!

Όπως έχει ήδη γράψει το star.gr, ο 24χρονος Alex John είναι ένας αυθεντικός πανκ, με κορμί τίγκα στα τατουάζ και το piercing, ενώ τα δύο αδέρφια είναι... μακρυά κι αγαπημένα.

«Ο Justin θεωρεί ότι το να έχει τον Alex κουμπάρο θα ενώσει την οικογένεια. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι ο Alex είναι ιδιόρρυθμος, όμως, έχει καλή καρδιά και η Jennifer τον αγαπά», δηλώνει φιλικό πρόσωπο του ζευγαριού.

Βρε λες όντως να παντρεύεται η Aniston και γι’ αυτό ήχησαν σήμερα οι σειρήνες πολέμου;

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top