Miranda Kerr: «Εμείς τα μοντέλα, είμαστε τα πιο ανασφαλή άτομα στον κόσμο»

«Θαυμάζω τόσο πολύ τον Orlando Bloom. Στο σπίτι μας, είμαι θηλυκό» λέει

Miranda Kerr: «Εμείς τα μοντέλα, είμαστε τα πιο ανασφαλή άτομα στον κόσμο»

Τη βλέπετε τη Miranda Kerr; Είναι μια καλλονή, παντρεμένη με τον Orlando Bloom, και το δεύτερο πιο ακριβοπληρωμένο μοντέλο του κόσμου.

exwfullo.jpg
ΚΑΙ ΟΜΩΣ. Δεν διστάζει να δηλώσει πως έχει ανασφάλειες. Και όχι μόνο εκείνη, αλλά σχεδόν όλα τα μοντέλα που γνωρίζει!

Σε συνέντευξη της στο περιοδικό «Cosmopolitan», η 30χρονη καλλονή λέει πως «τα μοντέλα είναι τα πιο ανασφαλή άτομα στον κόσμο. Συνεχώς, τους λένε πως δεν είναι ωραία, και δεν είναι “αρκετά”. Σε αυτό το χώρο, πρέπει ειλικρινά να μάθεις ν΄αγαπάς τον εαυτό σου», τονίζοντας πως όταν ξεκίνησε το μόντελινγκ στα 13 της, «έφαγα πολλή απόρριψη. Σήμερα, 17 χρόνια μετά, είμαι πιο ισορροπημένη από ποτέ».

miranda1.jpg

  • «Στο σπίτι με τον σύζυγο μου, είμαι θηλυκό»

«Δεν χρειάζεται οι γυναίκε�� να τα κάνουν όλα. Αφήστε κορίτσια να κάνουν και οι άνδρες κάτι για εσάς. Αν νοιάζονται, θα το κάνουν. Όταν πηγαίνω σπίτι, δεν είμαι εγώ το αφεντικό, όπως συμβαίνει στη δουλειά. Γλυστράω σε έναν πιο θηλυκό ρόλο. Τα βγάζω όλα από πάνω μου, και φοράω την μεταξένια Stella McCartney ρόμπα μου. Φοράω το κόκκινο κραγιόν μου, ή βάφω κόκκινα τα νύχια μου, και αυτό με ανεβάζει. Ακόμα και τα sexy εσώρουχα, δίνουν μια άλλη λάμψη. Κάνω συλλογή εσωρούχων από τα ταξίδια μου. Κάτι σαν σουβενίρ».

pair.jpg

  • «Σέβομαι και θαυμάζω τον σύζυγο μου»

Όπως λέει, το μυστικό του γάμου της με τον 36χρονο Orlando Bloom, είναι πως «τον θαυμάζω πολύ. Όταν τον είδα στο Broadway, στον “Ρωμαίο και Ιουλιέτα”, έπαθα πλάκα!», για να καταλήξει πως στη σχέση τους, φροντίζουν να κρατούν ισορροπίες.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top