ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: ζευγαράκ��α και γελάκια στο «Κωμικό Μπουμ»

Ποιοί celebrites δεν σταμάτησαν τα χάδια και τι έγινε στην πρεμιέρα της παράστασης

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: ζευγαράκια και γελάκια στο «Κωμικό Μπουμ»

Ρεπορτάζ: Βαγγέλης Θεοδώρου

Πολύ… love story και ασταμάτητο γέλιο είχε η πρεμιέρα της παράστασης «Κωμικό Μπουμ» και το star.gr σου αποκαλύπτει όλα όσα έγιναν, αλλά και τα ζευγαράκια της showbiz που «τσακώσαμε» εκεί!

Τα μέλη των «Κάψε Το Σενάριο», «Abovo» και «8Kick» γέμισαν το βράδυ της Δευτέρας το θέατρο «Μικρό Παλλάς», προσφέροντας ένα δίωρο γεμάτο αυτοσχεδιασμό και γέλιο μέχρι τελικής πτώσης, με την ενεργό συμμετοχή του κοινού.

0328_30092013.jpg

Στις πρώτες σειρές της παράστασης, τα βλέμματα «μαγνήτισαν» τα νεαρά ζευγαράκια της showbiz:

- Κρυσταλλία και Δημήτρης Πλατανιάς, δεν άφησαν λεπτό ο ένας το χέρι του άλλου, ενώ δεν έλειψαν τα χάδια σε πλάτες και... μπουτάκια! Οι πιο παρατηρητικοί, πάντως, εστίασαν στα... τατουάζ, καθώς η τραγουδίστρια και ο σκηνοθέτης έχουν «χτυπήσει» ο ένας το όνομα του άλλου!

0346_KRISTALIA_ME_TON_AGAPIMENO_TIS_DIMITRI_PLATANIA_30092013.jpg

- Πάνος Βλάχος και Ιωάννα Τριανταφυλλίδου, ήταν πιο... διακριτικοί, αφού απόλαυσαν την παράσταση καθισμένοι ο ένας δίπλα στον άλλο. Μάλιστα, ο Πάνος άφησε την αγαπημένη του να κάνει μόνη της δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες, στην είσοδο του θεάτρου και μπήκε στο φουαγιέ.

0305_TRIANTAFILIDOY_VLAXOS_30092013.jpg

Από τις πρώτες σειρές δεν έλειψε η Αντιγόνη Ψυχράμη, η σύντροφος του Δημήτρη Μακαλιά, που έσπευσε να στηρίξει τον καλό της, ενός εκ των δέκα πρωταγωνιστών του «Κωμικού Μπουμ».

0376_PSIXRAMI_MAKALIAS_30092013.jpg

Το «μάτι» του star.gr είδε στην πρεμιέρα και... solo celebrities: η Κατερίνα Γερονικολού γέλασε με την ψυχή της από την πρώτη σειρά, ενώ λίγο πιο πίσω και δεξιά της είδαμε τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, να κάθεται μόνος!

ouggarezos_geronikolou.jpg

* Το «Κωμικό Μπουμ» έχει ακόμα μία παράσταση σήμερα, 1 Οκτωβρίου, ενώ θα επανέλθει με άλλα δύο κωμικά διήμερα, στις 28 - 29 Οκτωβρίου και στις 25 - 26 Νοεμβρίου, στο «Μικρό Παλλάς»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top