Αυτό θα πει ΑΝΔΡΑΣ: Κοσμήματα, αξίας 250.000 δολαρίων αγόρασε ο Brad Pitt για την Angelina

Δεν τσιγκουνεύεται ο άνθρωπος για τον έρωτά του

Αυτό θα πει ΑΝΔΡΑΣ: Κοσμήματα, αξίας 250.000 δολαρίων αγόρασε ο Brad Pitt για την Angelina

Ο Brad Pitt είναι full ερωτευμένος με την Angelina Jolie και δεν σταματά να της το δείχνει. Ειδικά μετά την περιπέτεια της υγείας της και με δεδομένο ότι φροντίζει και έξι παιδιά η γυναίκα, ο Brad προσπαθεί κάθε φορά να της δείχνει την ευγνωμοσύνη και την αγάπη του.

pitt1.jpg
Φήμες λοιπόν θέλουν τον super star του Hollywood να ξόδεψε 250.000 δολάρια σε διαμαντένια κοσμήματα μόνο για την καλή του κατά τη διάρκεια ταξιδιού του στο Χονγκ Κονγκ.

Το ζευγάρι, που θεωρείται ένα από τα πιο ακριβοπληρωμένα στο Hollywood, με τα κέρδη του φέτος να αγγίζουν τα 50 εκατ. δολάρια, όπως καταλαβαίνετε δεν έχει οικονομικό πρόβλημα.

pitt3.jpg

Πληροφορίες θέλουν τον Brad να αγόρασε στην Angie ένα πανάκριβο ρολόι, καθώς και άλλα κοσμήματα. Όμως αυτό που έκλεψε τις εντυπώσει�� ήταν ένα μενταγιόν από ροζ χρυσό και διαμάντια.

pitt2.jpg

Το ζευγάρι αυτή τη στιγμή ζει χώρια, αφού η Angelina βρίσκεται στο Σύδνεϋ με τα τρία της παιδιά για τα γυρίσματα της νέας της ταινίας, ενώ ο Brad είναι στη Βρετανία με τα άλλα τρία.

Επειδή λοιπόν η απόσταση ανάμεσα στα ζευγάρια δεν είναι καλό πράγμα, ο Brad φροντίζει πάντα να δείχνει στην Angie ότι είναι η μία και μοναδική γυναίκα της ζωής του.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top