ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-ΣΟΚ: Η Κaty Perry είχε τάσεις αυτοκτονίας μετά το διαζύγιο της!

«Αναρωτιόμουν αν είχε νόημα να συνεχίσω να ζω» λέει

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-ΣΟΚ: Η Κaty Perry είχε τάσεις αυτοκτονίας μετά το διαζύγιο της!

Το ότι είχε τάσεις… αυτοκτονίας μετ�� το διαζύγιο της από τον Russel Brand, αποκάλυψε η Katy Perry.

Η 28χρονη τραγουδίστρια, σε συνέντευξη της στο περιοδικό «Billboard», δήλωσε πως μετά το χωρισμό από τον πρώην σύζυγο της, είχε σκεφτεί πως η ζωή της δεν είχε πλέον νόημα.

katy russel2.jpg
Μιλώντας για το άκρως συγκινητικό της τραγούδι «By the Grace of God», («Με τη Χάρη Του Θεού»), η Perry εξηγεί πως αντικατοπτρίζει ακριβώς τα συναισθήματα της, την περίοδο που είχε χωρίσει:

«Αυτό το τραγούδι, δείχνει πόσο δύσκολα ήταν τα πράγματα για μένα, μια συγκεκριμένη περίοδο. Ρωτούσα τον εαυτό μου, μπορώ να το αντέξω; Θα έπρεπε να συνεχίσω να ζω;»

katy3.jpg
Αυτά… last years γιατί πλέον, η Katy όχι μόνο δεν σκέφτεται αν πρέπει να συνεχίσει να ζει, αλλά είναι full ερωτευμένη με τον τραγουδιστή John Mayer, για τον οποίο μιλά με τα καλύτερα λόγια:

«Είναι κυριολεκτικά ιδιοφυία» λέει περήφανη η Katy Perry, η οποία εκτός από την εμφάνιση του, λατρεύει και το μυαλό του.

katyyy1.jpgMayer.jpg
Μάλιστα αστειεύεται, λέγοντας πως «πάντα του λέω “αγάπη μου, θα δωρίσω το μυαλό σου στην επιστήμη όταν πεθάνεις, μπας και καταλάβουν οι επιστήμονες πως λειτουργεί”».

Τέλος, διηγείται και άκρως προσωπικές της στιγμές με τον 35χρονο rock τραγουδιστή, λέγοντας πως:

«Είμαστε στο κρεβάτι, και κάθε βράδυ προσπαθεί να λύσει ένα παζλ λέξεων, μέσα σε 10 λεπτά. Όταν βάλει κάτι στο μυαλό του, το κάνει πάντα πολύ καλά. Πάντα ζητάω τη βοήθεια του».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top