Δεύτερη ευκαιρία στον γάμο δίνουν Michael Douglas - Catherine Zeta Jones

Προσπάθειες για επανασύνδεση τέσσερις μήνες μετά τον χωρισμό

Δεύτερη ευκαιρία στον γάμο δίνουν Michael Douglas - Catherine Zeta Jones

Να σώσουν τον γάμο τους, περίπου τέσσερις μήνες μετά τον χωρισμό, προσπαθούν ο Michael Douglas και η Catherine Zeta Jones, σύμφωνα με πηγή από το περιβάλλον της ηθοποιού!

«Προσπαθούν να έρθουν και πάλι κοντά, μιλάνε και θα δουν πώς θα εξελιχθεί», είπε φιλικό πρόσωπο της 44χρονης σταρ, η οποία «μάγεψε» τους πάντες με την απαστράπτουσα εμφάνισή της σε γκαλά που διοργανώθηκε το βράδυ της Κυριακής, στη Νέα Υόρκη.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, ο Michael Douglas και η Catherine Zeta Jones δεν είναι έτοιμοι πάρουν διαζύγιο. Μάλιστα, αμφότεροι φορούν ακόμα τις βέρες τους, αν και δεν έχουν κάνει καμία κοινή δημόσια εμφάνιση!

«Η Catherine είναι υπέροχη... Ελπίζω ότι θα φτιάξουν τα πράγματα. Όπως έχω ξαναπεί, κάνουμε απλά ένα διάλλειμα, κάποια στιγμή τα ζευγάρια πρέπει να το κάνουν αυτό», είπε πρόσφατα ο 69χρονος ηθοποιός.

Κατά την διάρκεια του 13χρονου γάμου, το ζευγάρι απέκτησε δύο παιδιά, τον Dylan και την Carys, 13 και 10 ετών αντίστοιχα, ενώ σόκαρε τους πάντες με την ανακοίνωση για τον χωρισμό, με δεδομένο ότι ο ένας στήριξε τον άλλον σε πολύ δύσκολες στιγμές, όπως η «μάχη» του Douglas με τον καρκίνο και της Jones με την διπολική διαταραχή...

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top