Μ. Κορινθίου: «Δεν χωρίζω με τον Γιάννη»

Απειλεί με αγωγές το ζευγάρι εναντίον όσων διαρρέουν ψέματα

Μ. Κορινθίου: «Δεν χωρίζω με τον Γιάννη»

Έξαλλοι είναι η Μαρία Κορινθίου και ο Γιάννης Αϊβάζης από τα νέα δημοσιεύματα που τους θέλουν να χωρίζουν. Μάλιστα αυτή τη φορά είναι αποφασισμένοι να κινηθούν νομικά εναντίον όσων διαρρέουν ψέματα για την προσωπική του ζωή, ώστε να διαφυλάξουν την ηρεμία τους.

«Δεν χωρίζω με τον Γιάννη. Είμαστε μια χαρά», είπε η Μαρία Κορινθίου, χωρίς να θέλει να δώσει συνέχεια στο θέμα.

Φίλοι του ζευγαριού όμως ξεκαθαρίζουν ότι αυτή τη φορά δε θα το αφήσουν έτσι.

«Ο Γιάννης και η Μαρία έχουν κουραστεί πλέον πάρα πολύ με τα δημοσιεύματα που τους θέλουν να χωρίζουν. Δεν έχουν δώσει ποτέ δικαίωμα, ούτε προκαλούν για να μιλούν κάποιοι περί κρίσης στη σχέση τους», λένε άνθρωποι από το περιβάλλον των δύο ηθοποιών και επισημαίνουν ότι όσοι σπέρνουν τις φήμες περί χωρισμού θα πρέπει να σκέφτονται και την κόρη του ζευγαριού.

«Όλοι αυτοί που τα γράφουν ας σκεφτούν τουλάχιστον την 5χρονη Ισμήνη, η οποία βρίσκεται πλέον σε ηλικία που καταλαβαίνει. Είναι πολύ άσχημο να γυρνά το παιδί σου από το σχολείο και να σε ρωτάει αν χώρισες γιατί του το είπε κάποιο παιδί ή το άκουσε από κάποιο άλλο», λένε.

Τονίζουν μάλιστα ότι η Μαρία και ο Γιάννης έχουν δεχθεί μεγάλο πόλεμο από την αρχή της σχέσης τους, χωρίς λόγο και γι’ αυτό θα εξαντλήσουν κάθε νομικό μέσο.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top