Adele Exarchopoulos: «Ο παππούς πήγε για κοτόπουλο και δεν γύρισε ποτέ!»

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: όσα έκανε στην Αθήνα η 19��ρονη που «σκανδάλισε» τις Κάννες

Adele Exarchopoulos: «Ο παππούς πήγε για κοτόπουλο και δεν γύρισε ποτέ!»

Για την ελληνική της καταγωγή και τον παππού της που πήγε για κοτόπουλο αλλά... δεν γύρισε πότε, μίλησε η Adele Exarchopoulos, η 19χρονη ηθοποιός κέρδισε τον Χρυσό Φοίνικα στο φετινό φεστιβάλ Καννών!

«Ο προπάππους μου ήταν από την Ελλάδα. Υπήρξε και μέλος της ομάδας μποξ! Μαζί με την γιαγιά μου μετακόμισαν στη Γαλλία, αλλά χάσαμε τα ίχνη του. Διότι είπε στην γυναίκα του πως θα πάει για ψητό κοτόπουλο και δεν γύρισε ποτέ», είπε η 19χρονη στην τελετή λήξης του φεστιβάλ «Νύχτες Πρεμιέρας».

0230_ADELE_EXARCHOPOULOS_2909201.jpg

Παράλληλα, η Adele αποκάλυψε ότι είναι fan των ταινιών του Θόδωρου Αγγελόπουλου και του Κώστα Γαβρά και δήλωσε πρόθυμη να συνεργαστεί με έναν Έλληνα δημιουργό, αν διαβάσει ένα σενάριο που θα την συναρπάσει!

Η πρωταγωνίστρια που «σκανδάλισε» τις Κάννες έκλεψε τις εντυπώσεις με την ομορφιά και το αποκαλυπτικό της μίνι, ενώ δεν έκρυψε την επιθυμία της να επισκεφθεί ξανά την Αθήνα.

Στο πλαίσιο της επίσκεψής της, η Adele, συνοδευόμενη πάντα από την μητέρα της, επισκέφθηκε τον Ιερό Βράχο και το Μουσείο της Ακρόπολης και έκανε βόλτα στην Πλάκα, φορώντας, μάλιστα, καπελάκι με την ελληνική σημαία!

3550_ADELE_EXARCHOPOULOS_2992013.jpg


Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top