Έλληνας ηθοποιός: «Και έβγαλα και αποταμίευσα χρήματα από την τηλεόραση»

Η πρόταση από το «Dancing» και η απάντησή του

​Για τα χρήματα που του απέφερε η τηλεόραση και για την πρόταση που δέχτηκε να συμμετάσχει στο «Dancing with the stars4» μίλησε ο Παναγιώτης Μπουγιούρης.

«Και έβγαλα και αποταμίευσα. Ποτέ δεν ήμουν σπάταλος γιατί δεν είχα απωθημένα. Δεν ήμουν πλούσιος. Οι γονείς μου ήταν καθηγητές Αγγλικών και μεγάλωσα σε μια γειτονιά στο Κερατσίνι. Ωστόσο, είχαμε άλλες προτεραιότητες. Δεν αγοράζαμε καινούριο αμάξι, αλλά επιλέγαμε να πάμε ένα καλό ταξίδι το καλοκαίρι. Δεν έμαθα σε υλικές προτεραιότητες, γι' αυτό και ποτέ δεν έκανα υπερβολές» είπε ο ηθοποιός.

Τι απάντησε στο «Dancing With The Stars4»;
«Δεν θα το έκανα γιατί δεν θα μπορούσα να το υποστηρίξω. Έχω την ανάγκη του θεατρικού σανιδιού. Επίσης, δεν θέλω να ξεγυμνωθώ ως χαρακτήρας. Δεν έχω λόγο να το κάνω. Το όνειρό μου ήταν να γίνω ηθοποιός, να παίζω ρόλους και να γίνω γνωστός και αγαπητός μέσα από τη δουλειά μου. Όχι να γίνω γνωστός με οποιονδήποτε τρόπο. Έχει διαφορά» υποστήριξε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top