ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: ποιά θα είναι μαζί με Μαζωνάκη - Γαρμπή;

Το star.gr αποκαλύπτει την τραγουδίστρια που θα τους πλαισιώσει

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: ποιά θα είναι μαζί με Μαζωνάκη - Γαρμπή;

Ρεπορτάζ: Βαγγέλης Θεοδώρου

Μία από τις πιο ταλαντούχες νέες τραγουδίστριες θα πλαισιώσει τον Γιώργο Μαζωνάκη και την Καίτη Γαρμπή στις live εμφανίσεις τους και το star.gr σου την αποκαλύπτει!

Σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του star.gr, στο πρόγραμμα που θα ετοιμάσουν οι δύο σπουδαίοι καλλιτέχνες, στο «Φωταέριο», αναμένεται να συμμετάσχει η Ελισάβετ Σπανού, που έχει στο ενεργητικό της αρκετές επιτυχίες με τον Φοίβο και live συνεργασίες με καταξιωμένους τραγουδιστές.

Όπως μαθαίνουμε, η Ελισάβετ είναι πάρα πολύ κοντά στο να δώσει τα χέρια με το νυχτερινό σχήμα, ένα από τα πολυαναμενόμενα της φετινής σεζόν.

Μέχρι τις 29 Νοεμβρίου οπότε και θα γίνει η πρεμιέρα, όπως αποκάλυψε σε αποκλειστικό του ρεπορτάζ το star.gr, Γιώργος και Καίτη ρυθμίζουν τις τελευταίες λεπτομέρειες.

Παράλληλα, ο τραγουδιστής ετοιμάζεται για το φινάλε των εμφανίσεών του με την Κατερίνα Στανίση, την Κυριακή που μας έρχεται, ενώ η τραγουδίστρια ολοκληρώνει την ηχογράφηση του νέου της δίσκου, με το πρώτο single, με τίτλο «Στην Άδεια Σου Καρέκλα», να παίζει ήδη στα ραδιόφωνα όλης της χώρας!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top