Κι όμως υπάρχει άνθρωπος που δεν ξέρει ποιος είναι ο Brad Pitt

Έπρεπε να τον… γκουγκλάρει για να μάθει ποιος είναι

Κι όμως υπάρχει άνθρωπος που δεν ξέρει ποιος είναι ο Brad Pitt

Κι όμως ο Brad Pitt δεν είναι γνωστός… τοις πάσι! Υπάρχει τουλάχιστον ένας άνθρωπος που μέχρι πρόσφατα δεν γνώριζε ποιος είναι ο διάσημος ηθοποιός και μάλιστα δεν δίστασε να του το πει και μέσα στα μούτρα του.

Ο λόγος για έναν βετεράνο του Β΄Παγκοσμίου Πολέμου που προσκλήθηκε στο πλατό της νέας ταινίας του Brad Pitt και όπως είπε έπρεπε να ψάξει στο Google ποιος είναι ο ηθοποιός.

brad3.jpg

Ο ηθοποιός που η περιουσία του υπολογίζεται περίπου στα 120 εκατ. ευρώ, συναντήθηκε με τον 90χρονο Peter Comfort και εκείνος του εκμυστηρεύτηκε ότι δεν είχε ιδέα ποιος ήταν.

Πάντως ο Brad δεν πτοήθηκε καθόλου από αυτό.

«Ο κύριος Pitt ήταν πολύ φιλικός και γλυκός, παρά το γεγονός ότι δεν ήξερα ποιος ήταν», είπε ο βετεράνο��.

brad1.jpg

«Μέχρι χθες το βράδυ δεν είχα ιδέα ποιος ήταν και αφού τον γκούγκλαρα είδα ότι έχει παίξει σε πολλές ταινίες», πρόσθεσε.

Σ’ αυτό το ραντεβού πάντως δέος ένιωσε ο Brad Pitt Που γνώρισε έναν ήρωα πολέμου. Διότι ο κύριος Comfort έλαβε μέρος στη στην θρυλική απόβαση στη Νορμανδία και ήταν μάρτυρας σε μια από τις πιο αιματοβαμμένες και κρίσιμες για την έκβαση του Β΄Παγκοσμίου Πολέμου μάχη.

brad2.jpg
Ο 90χρονος βετεράνος ήταν οδηγός τανκ και ο Brad τον κάλεσε στο πλατό για να του δώσει τα φώτα του μιας και τη νέα του ταινία θα οδηγεί κι εκείνος τανκ.

Τώρα πάντως όταν θα του λένε για τον Brad Pitt θα μπορεί να τους πει ότι τον γνώρισε και από κοντά.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top