Η. Ματιάμπα: «Το 2009 έφτασα στο σημείο να μην έχω να φάω»

Η συγκλονιστική εξομολόγηση του γνωστού τραγουδιστή

Η. Ματιάμπα: «Το 2009 έφτασα στο σημείο να μην έχω να φάω»

Ποιος είπε ότι η οικονομική κρίση δεν έχει αγγίξει και τον καλλιτεχνικό κόσμο; Τρανταχτή απόδειξη ο Ησαΐας Ματιάμπα, ο οποίος δεν δίστασε να παραδεχθεί ότι υπήρξε χρονιά που πέρασα πάρα πολύ δύσκολα οικονομικά.

«Πέρασα πολύ δύσκολα το 2009 και τους πρώτους μήνες του 2010. Ειδικά το 2009 ήταν μια εξαιρετικά δύσκολη χρονιά. Πλήρωνα το ενοίκιό μου και μετά προσπαθούσα να δω πώς θα φάω. Δεν ήθελα να γυρίσω πίσω στους δικούς μου», είπε.

matiampa1.jpg

Ο Ησαΐας τόνισε ότι στο ξεκίνημά του ήταν μια καλή εποχή που οι καλλιτέχνες μπορούσαν να βγάλουν χρήματα, όμως με την κρίση τα πράγματα άλλαξαν.

«Ήταν μια καλή εποχή. Ο καλλιτέχνης μπορούσε ακόμη να βγάλει πολλά χρήματα, είτε από συναυλίες, είτε από τα μαγαζιά που δούλευε. Τότε βέβαια οι καλλιτέχνες υπερεκτιμούσαν τον εαυτό τους. Με την κρίση μαζεύτηκαν. Μερικοί κατάφεραν να κατέβουν από τα καλάμια τους, προσαρμόστηκαν στην κατάσταση και μπόρεσαν να επιβιώσουν. Άλλοι πάλι όχι», είπε.

Πάντως ξεκαθάρισμα στο χώρο του τραγουδιού δεν έχει γίνει.

matiampa2.jpg
«Δεν νομίζω ότι έχει φύγει η σαβούρα. Βλέπω ανθρώπους που δεν τους αξίζει να είναι εκεί και παρ’ όλ’ αυτά είναι. Δεν είναι θέμα κρίσης, αλλά γνωριμιών. Δυστυχώς όμως με την κατάσταση που επικρατεί σήμερα, πολλοί ικανοί και ταλαντούχοι άνθρωποι έχουν χάσει τις δουλειές τους», είπε.

matiampa3.jpg
Ο Ησαΐας παραδέχθηκε επίσης ότι δεν είναι πολύ εύκολος άνθρωπος στις σχέσεις του, αν και όπως είπε σε έναν χωρισμό φταίνε πάντα και οι δύο.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top