H Gwyneth Paltrow συγχωρεί το… κέρατο!

Δεν είναι λόγος καλέ για να χωρίσει

H Gwyneth Paltrow συγχωρεί το… κέρατο!

Η Gwyneth Paltrow είναι παντρεμένη με τον τραγουδιστή των Coldplay, Chris Martin εδώ και δέκα χρόνια, παρ’ όλ’ αυτά ήταν πρόθυμη να αποκαλύψει το μυστικό του επιτυχημένου γάμου της.

Για να μαθαίνετε λοιπόν η Gwyneth είναι πολύ cool τύπος και αν ο καλός της την απατήσει, τότε αυτή δε θα το φέρει βαρέως και αντίθετα θα κατανοήσει πλήρως τον σύζυγό της.

paltrow1.jpg

«Πιστεύω ότι αν είναι σημαντικό για κάποιον να παραμείνει πιστός στον σύντροφό του, τότε αρχίζεις και εκτιμάς κάποιες στιγμές της κοινωνικής σου ζωής από κάποιες άλλες», είπε σε συνέντευξή της.

Ξεκαθάρισε μάλιστα ότι η ίδια θα συγχωρούσε την ��πιστία και δεν θα χαλούσε τον γάμο της.

«Κανένα ζευγάρι δεν είναι το ίδιο και καθένα αντιμετωπίζει διαφορετικές προκλήσεις. Θέλω να πιστεύω ότι θα συγχωρούσα την απίστία και θα με συγχωρούσαν, αλλά δεν μπορώ να δώσω μια ειλικρινή απάντηση γιατί δεν μου έχει συμβεί», είπε.

paltrow2.jpg
Εντάξει, μην νομίζεται ότι η ηθοποιός είναι καμιά ψυχρή γυναίκα χωρίς αισθήματα. Αν ο Chris Martin της το… φορούσε το κέρατο, τότε σίουρα θα πληγωνόταν.

«Νομίζω ότι θα ήταν σκληρό για μένα να ανακαλύψω ότι κάτι συμβαίνει πίσω από την πλάτη μου μετά από 20 χρόνια γάμου. Φαντάζομαι ότι θα άρχιζα να αμφισβητούσα τη ζωή μου. Σίγουρα τα πράγματα θα ήταν σκληρά για μένα, αλλά πιστεύω ότι αν υπάρχει αυθεντικότητα και ειλικρίνεια ανάμεσα στο ζευγάρι, όλα θα πάνε καλά», είπε.

paltrow3.jpg
Τέλος η Gwyneth παραδέχθηκε ότι δεν θα την πείραζε να κάνει σχέση και με έναν άνδρα που είναι εθισμένος στο sex.

«Είμαι πολύ ανοιχτόμυαλος άνθρωπος, οπότε πιστεύω ότι αν ήξερα από την αρχή ότι ο σύντροφός μου είναι εθισμένος στο sex δε θα με αποθάρρυνε από το να εξερευνήσω αυτού του είδους τη σχέση», είπε.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top