Εκτός ελέγχου ο Zac Efron: Έπαιρνε κοκαΐνη και γλεντούσε σερί επί τέσσερις μέρες

Ανακουφισμένοι οι δικοί του που ζήτησε βοήθεια

Εκτός ελέγχου ο Zac Efron: Έπαιρνε κοκαΐνη και γλεντούσε σερί επί τέσσερις μέρες

Ο Zac Efron ευτυχώς είχε τη δύναμη να ζητήσει βοήθεια, βλέποντας ότι ο δρόμος που είχε πάρει στη ζωή του τον οδηγούσε μαθηματικά στον θάνατο. Στο φως ήρθαν λεπτομέρειες για τα ατελείωτα πάρτι στα οποία πήγαινε και για τον εθισμό του στην κοκαΐνη.

efron1.jpg

Όπως αποκάλυψαν στο περιοδικό People φίλοι του ζευγαριού ο Zac Efron ήταν εκτός ελέγχου.

«Έβαζε το πρόσωπό του μπροστά στο δικό μου και φώναζε σε έξαλλη κατάσταση ότι είναι ανεβασμένος. Μου έλεγε ότι είχε να κοιμηθεί τέσσερις μέρες και ότι πάει από πάρτι σε πάρτι. Κυκλοφορούσε χωρίς πουκάμισο και μιλούσε ασταμάτητα, λέγοντας ακατάληπτα πράγματα», είπε ένας από τους φίλους του.

Πηγές ανέφεραν στο περιοδικό ότι ο ηθοποιός αφού άρχισε να γίνεται γνωστός και να συγκαταλέγεται στα ανερχόμενα αστέρια του Hollywood, άρχισε να μπλέκει με κακές παρέες. Ξεκίνησε να κάνει χρήση κοκαΐνης και έκστασι και η κατάσταση ξέφυγε από κάθε έλεγχο όταν οι ταινίες του δεν έκαναν γνώριζαν την επιτυχία του «High School Musical».

efron2.jpg

Χαρακτηριστικό είναι ότι κατά τη διάρκεια ταξιδιού του στο Λας Βέγκας το 2010 μαζί με την τότε κοπέλα του Vanessa Hudgens έκανε χρήση κοκαΐνης και ξενυχτούσε κάθε βράδυ στα στριπτιτζάδικα.

Από την χρήση της κοκαΐνης, ο ηθοποιός ήταν συνεχώς σε εγρήγορση και έμενε άυπνος για τέσσερις ακόμα και πέντε μέρες, ενώ για να καταφέρει να ανταπεξέλθει στις επαγγελματικές του υποχρεώσεις άρχισε να παίρνει χάπια για να μένει ξύπνιος.

efron3.jpg

Μάλιστα σύμφωνα με το National Enquirer κάποια στιγμή από την υπερβολική κατανάλωση χαπιών έχασε τις αισθήσεις του και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

efron4.jpg
Ευτυχώς, ο Zac Efron κατάφερε να νικήσει τους δαίμονές του και μπήκε οικειοθελώς σε κλινική αποτοξίνωσης. Τώρα δηλώνει ότι δε θέλει να έχει καμία σχέση με τα ναρκωτικά και έχει κόψει μέχρι και το ποτό. Ας ελπίσουμε ότι θα καταφέρει να παραμείνει δυνατός.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top