Διάσημη ηθοποιός έκανε εξορκισμό στο σπίτι της για να διώξει τα κακά πνεύματα

Ήθελε να εξαγνιστεί το μέρος μετά την αυτοκτονία ενός εργολάβου στην αυλή της

Διάσημη ηθοποιός έκανε εξορκισμό στο σπίτι της για να διώξει τα κακά πνεύματα

Εξορκιστή έφερε η Olivia Newton John στην 5,6 εκατομμυρίων δολαρίων έπαυλή της στη Φλόριντα για να διώξει το πνεύμα ενός αυτόχειρα που αποφάσισε να δώσει τέλος στη ζωή του μ��σα στην αυλή της.

newton1.jpg

Η ηθοποιός έφερε από την Αυστραλία έναν καθολικό παππά για να πραγματοποιήσει εξορκισμό, μετά την αυτοκτονία του 41χρονου εργολάβου Christopher Pariseleti τον περασμένο μήνα.

Μάλιστα κατέφυγε σ’ αυτή τη λύση, ώστε να μπορεί να διαβεβαιώσει εν δυνάμει αγοραστές της έπαυλής της, ότι το σπίτι της δεν είναι στοιχειωμένο.

newton2.jpg
Στην… τελετή παραβρέθηκε η ίδια, ο σύζυγός της και δύο ακόμα φίλοι. Οι παραβρισκόμενοι έψαλαν προσευχές, ενώ ο ιερέα ράντισε με αγιασμό όλα τα δωμάτια της έπαυλης.

newton3.jpg
Αφορμή για να αποφασίσει η Olivia Newton John να κάνει τον εξορκισμό ήταν η απόφαση της Rosie O’ Donnell να μην αγοράσει τελικά την έπαυλή της, παρά το γεγονός ότι η ηθοποιός έριξε την τιμή πώλησης κατά 320.000 δολάρια.

newton4.jpg

Όπως λένε μάλιστα γνώστες της μεσιτικής αγοράς της Φλόριντα, γύρω από το συγκεκριμένο σπίτι κυκλοφορούν διάφοροι… αστικοί μύθοι που αποθαρρύνουν τους επίδοξους αγοραστές.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top