Ελαττωματικό dvd έκανε ρεζίλι τη Madonna

Έξαλλοι οι θαυμαστές της την ανάγκασαν να το αποσύρει

Ελαττωματικό dvd έκανε ρεζίλι τη Madonna

Ύστερα από εβδομάδες που οι fans της Madonna την είχαν κατακλύσει με παράπονα για το blue ray που είχε κυκλοφορήσει με την περιοδεία της MDNA, η βασίλλισσα της ποπ υπέκυψε και μαζί με την εταιρεία της αποφάσισαν να το αποσύρουν από την αγορά.

Η ίδια η Madonna σε συνέντευξή της μέσω Live chat είχε παραδεχθεί το πρόβλημα και μάλιστα είχε δηλώσει τρομοκρατημένη στην υποψία ότι το blue ray με την περιοδεία της, έχει προβλήματα στον ήχο και στην εικόνα.

«Η εταιρεία μου ψάχνει το θέμα και προσπαθεί να δει τι φταίει για όλο αυτό. Μπορεί να φταίει το γεγονός ότι η παλιά τεχνολογία δεν συμβαδίζει με την καινούργια. Σας παρακαλώ να κάνετε υπομονή. Πέρασα έξι μήνες στο μοντάζ για να ολοκληρωθεί το dvd, το τελευταίο που θέλω είναι οι θαυμαστές μου να μην απολαμβάνουν τους καρπούς των κόπων μου», είπε πει τότε, αλλά φαίνεται ότι το πρόβλημα ήταν σοβαρότερο.

Αργά το βράδυ της Κυριακής, η εταιρεία της Madonna ανακοίνωσε μέσω της επίσημης σελίδας της στο facebook ότι υπάρχει πρόβλημα με το dvd και ότι θα αποσυρθούν μόνο όσα κυκλοφόρησαν στην αμερικανική αγορά.

Πάντως προβλήματα έχουν εντοπιστεί και σε blue ray που κυκλοφόρησαν και εκτός ΗΠΑ με αρκετούς θαυμαστές της Madge να τα έχουν βάλει μαζί της.

Μάλιστα η ζημιά για την Madonna είναι μεγάλη, αν σκεφτεί κανείς ότι το συγκεκριμένο dvd πούλησε 11.000 αντίτυπα, φέρνοντας και πάλι τη βασίλισσα της ποπ στο νούμερο ένα του Billboard για δέκατη συνεχή χρονιά.

Πάντως η Madonna δεν έχει ενημερώσει τι θα γίνει με τους θαυμαστές της που αγόρασαν τα ελαττωματικά dvd.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top