Καίτη Γαρμπή: «ευχήσου η καρέκλα να μην μείνει άδεια»

Η ΠΡΩΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ μετά την κυκλοφορία του νέου της τραγουδιού που κάνει πανικό

Καίτη Γαρμπή: «ευχήσου η καρέκλα να μην μείνει άδεια»

«Φωτιά» έχει πάρει από το πρωί το Ίντερνετ καθώς η Καίτη Γαρμπή κυκλοφόρησε το πρώτο single από τον καινούργιο της δίσκο, υπό τον τίτλο «Στην Άδεια Σου Καρέκλα», το οποίο μεταδίδεται αποκλειστικά από τον «Λάμψη 92,3 fm»!

«Αυτές τις μέρες είμαι συνέχεια στο στούντιο και γράφω, γράφω, γράφω και ετοιμάζομαι για την δουλειά την χειμωνιάτικη», είπε η Καίτη στο νέο πρωινό του ραδιοφωνικού σταθμού, με τους Μάκη Πουνέντη, Μαρία Φραγκάκη και Ελένη Τσολάκη, από τους οποίους ζήτησε να της ευχηθούν καλή επιτυχία, λέγοντας γελώντας: «ευχηθείτε η καρέκλα να μην μείνει άδεια»!

Το πρώτο δείγμα από την δισκογραφική επιστροφή της Καίτης, σε στίχους Θάνου Παπανικολάου και μουσική Βασίλη Γαβριηλίδη, έχει αποσπάσει κολακευτικά σχόλια, καθώς το τραγούδι είναι ιδιαίτερα ξεσηκωτικό και στο ύφος στο οποίο ο κόσμος αγάπησε την τραγουδίστρια.

«Συνεργάζομαι με πολλούς δημιουργούς και είναι παιδιά που είναι στην πρώτη γραμμή, κάνουν επιτυχίες και έχουν πάθος γι’ αυτό που κάνουν. Είναι ο Γαβριηλίδης και ο Παπανικολάου που έγραψαν το “Στην Άδεια Σου Καρέκλα”», είναι ο Γιώργος Σαμπάνης, ο Νίκος Γρίτσης, ο Γιώργος Παπαδόπουλος... όλοι “φρέσκοι”, σημερινοί άνθρωποι, που γράφουνε», συνέχισε η Καίτη στην τηλεφωνική της επικοινωνία με τον «Λάμψη 92,3», προσθέτοντας πως σύντομα θα αρχίσει και τις εμφανίσεις της με τον Γιώργο Μαζωνάκη, σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της Αθήνας!

Κάνε κλικ στα βίντεο και άκουσε τη συνέντευξη της Καίτης στο πρωινό του «Λάμψη 92,3»!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top