Κρίση στο γάμο Κουρκούλη-Κελεκίδου; Η αινιγματική δήλωση του τραγουδιστή για την απιστία

Γιατί η ��έλλυ απουσίαζε από την πρεμιέρα του; VIDEO

Κρίση στο γάμο Κουρκούλη-Κελεκίδου; Η αινιγματική δήλωση του τραγουδιστή για την απιστία

Φωτιά έχουν πάρει και πάλι τα δημοσιεύματα, που θέλουν την Κέλλυ Κελεκίδου και το Νίκο Κουρκούλη, να αντιμετωπίζουν κρίση στο γάμο τους.

Το ζευγάρι, είχε παραδεχθεί πριν λίγο χρονικό διάστημα, πως αντιμετώπιζαν κάποια προβλήματα, τα οποία ωστόσο λύθηκαν και ξεπεράστηκαν.

9448_KELI_KELEKIDOY_NIKOS_KOYRKOYLIS_852013.jpg
Ωστόσο, η απουσία της Κελεκίδου από την πρεμιέρα του Νίκου Κουρκούλη με Αγγελική Ηλιάδη και Αντύπα, αναζωπύρωσε τις φήμες που ήθελαν το ζευγάρι να περνά ξανά κρίση, με την «Espresso» ν΄αναφέρει πως υπάρχει θέμα, αλλά το ζευγάρι δεν αποφασίζει εύκολα να χωρίσει λόγω του παιδιού τους.

0813_KOYRKOYLIS_KELEKIDOY_07122012.jpg

Η αλήθεια πάντως, είναι πως η Κέλλυ Κελεκίδου απουσίαζε όντως από την πρεμιέρα του συζύγου της, αλλά για επαγγελματικό λόγο, μιας και βρίσκεται στη Γερμανία για συναυλίες με τον Stan.

Την ίδια στιγμή πάντως, έρχεται και η δήλωση του Νίκου Κουρκούλη για την απιστία και τα τρίτα πρόσωπα σε μια σχέση, ο οποίος είπε πως:

«Το γνωρίζουμε δεν το γνωρίζουμε, υποψίες πάντα υπήρχαν. Από τη φύση μου δεν είμαι άνθρωπος που εμπιστεύομαι 100%. Ούτε τον ίδιο μου τον εαυτό δεν εμπιστεύομαι πολλές φορές. Όσο ωριμάζεις, κατανοείς καλύτερα το σύντροφο σου. Σε μια σχέση είναι δούναι και λαβείν. Κι εμείς μπορεί να είχαμε λερωμένη τη φωλιά μας, αλλά και η άλλη να μην κάθεται με σταυρωμένα τα χέρια».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top